Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana bir ara küçük şirin bir grup show yapmıştı, engelledik vsYani engellenen içeriği gör dedikten sonra da bon ongollodom kofom rohot şovuna gerek yok bence…
Aşk olsun,neden engelleyeyim.Futbol konularinda seni sinirlendirmek icin cok etkilesime girmemeye ozen gosteriyorum.Neyseki Hatem tum yildirma cabalarimiza karsi,tek basina savunma yapiyor.Hem Icardinin takimdan gitme olasiligi seni engelleme kararina bagli olsa,Icardi'nin kicina tekmeyi basardim.Anlatabildim umarim. : )Yok be onlar bana bayılıyor bence. Alttan alttan bağımlılık yapıyorum. Sklsk
@wiltord @Frithjof Schuon engellediniz mi beni? Söyleyin sklsk çok darılırım engellendiysem… skljs
Sen bilirsin.Gs-Fb ve envai mac konularinda o enfes,dramatik ve tiyatral soylemlerden ve laf sokmalardan mahrum kalmak istiyorsan,seni buna zorlamayacagiz.Hiç öyle bi sey yok. Engellediniz mi diye merak ettim skkjksk
Ahahha yok be ben kimseyi engellemem. Çok sevmediklerimle huhatam olmuyorum. Wiltord bir gün elimde kalacak sen de aday adayısın jskksSen bilirsin.Gs-Fb ve envai mac konularinda o enfes,dramatik ve tiyatral soylemlerden ve laf sokmalardan mahrum kalmak istiyorsan,seni buna zorlamayacagiz.
Latife bir yana ben engelleme atagi senden gelir diye dusunuyordum.Malum konu Fb olunca @wiltord da,ben de vandal irkina teleport oluyoruz. : ))
Ahahha yok be ben kimseyi engellemem. Çok sevmediklerimle huhatam olmuyorum. Wiltord bir gün elimde kalacak sen de aday adayısın jskks
biliyoruz seni yalnız biz olmazsak tadı olmaz buranınAhahha yok be ben kimseyi engellemem. Çok sevmediklerimle huhatam olmuyorum. Wiltord bir gün elimde kalacak sen de aday adayısın jskks
geldikHenüz kimse yok engelli listemde ama açıkçası beni kimler engelledi merak ediyorum. Var mıdır acaba
- aman umurumda değil diyenler konuya henüz gelmedi mi?
- engelli listesini paylaşmak isteyenleri görelim.
Konu kaos içermemektedir..
Sezon sonu eğleneceğuk kslsksbiliyoruz seni yalnız biz olmazsak tadı olmaz buranın
hem @Frithjof Schuon saygılı üslubuyla direkt aramızda yer buldu beni de nerden buldu onu bilmiyorum : D
Kalp kalbi bulur. : )biliyoruz seni yalnız biz olmazsak tadı olmaz buranın
hem @Frithjof Schuon saygılı üslubuyla direkt aramızda yer buldu beni de nerden buldu onu bilmiyorum : D
Evet. Sen engellersen beni foruma küserim……..ben birilerini engelleme zahmetine bile girmedim hiç, görmezden gelebiliyorum böyle de… kim beni engellemiş umrumda da olmadı açıkçası, böyle şeyleri merak ediyor musunuz gerçekten…
biliyosun ki öyle bişi olmaz….Evet. Sen engellersen beni foruma küserim……..
o ihtimali düşünmek istemiyorumSezon sonu eğleneceğuk kslsks
Seni kaybedebiliriz yalnız klsksk