Aç karnına sigara içer misin?

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
Ne önce, ne de sonra. Hiç kullanmadım.

Midem bulanıyor benim, hayır.

tok karnina da içmiyorum

sigara kullanmıyorum, tşkler.

Dolaylı yoldan evet. Benim sinir bozucu ve “Yahu, bunu nasıl yapıyorsun?” dedirtici özelliklerim vardır. Aslında bu tuhaf değil; bu bir eşleştirme ve koşullanma. İstediğim zaman irademi nasıl bükebileceğime de bir örnek... Neyse, geleceğiz o konulara, direğe çıkacağım direğe. Aziz Simon işine baksın.

İçki içtiğim zamanlar sigarayı hiç söndürmem ve bazen 3, bazen 4 paketi açarım; içki içmediğim zamanlar ise sigarayı hiç aramam, içmem; canım istemez ve lüzumsuz görürüm. Geçen hafta çarşambadan pazara bağladık, torbaya koyduk. Pazartesi, salı ve çarşamba içki içmedim; zaten salı-çarşamba Mor Efrem okuyordum, tam da içilecek vakitti ama perhizdeydim. 1 tane bile sigara içmedim.

Şimdi soruya geliyoruz: Evet. Çünkü ben içkiyi aç karnına içerim; dolayısıyla içki olduğu an sigara yakmamdan mütevellit sigarayı da aç karnına içerim. Bazen o kadar çok sigara-içki yapıyorum ki açlıktan üzülüyorum, bir şeyler yesem, şöyle çiğnesem, yutkunsam diyorum. Özellikle 36–48 saatlere bağladığım zamanlar, bir çocuk gibi etrafa “Acıktım ben.” diyorum.

Ozamammmm, ben kazandım çitoooss.

rohee-rohee-miran.gif

Sigara kullanmıyorum.

Geri