Ablalarımızdan canlandırmalı gece gölgenin rahatına bak klibi

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Medya ve İçerik
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adagfajfajdk avatarım için tşkler. :d

[YOUTUBE]uKYyaB3fp50[/YOUTUBE]​

vidyo bitti. oneriler geldi. oradan oraya savruldum. arama gelmese uyanamayacaktim. tesekkurler elektrik serdar.

ses acamiyorum isyerinde, simdi tam olarak ne yapmaya calismislar anlamadim goruntuden

Milletçe çürüdük. Biri batıya çekti bizi biri doğuya. Siyaset o kadar fırdöndü ki başımız döndü. Ucuz iş gücü ve ucuz oy deposu için aptal nesil lazımdı. Âlâsını yarattık. Sonuçta ucube bişey olduk. Bunun türbanlı bacıyla veya skorpçu kızla alakası yok

bravo kendinizi mc donalds da patates kızartmasına dönüştürmüşsünüz.

Milletçe çürüdük. Biri batıya çekti bizi biri doğuya. Siyaset o kadar fırdöndü ki başımız döndü. Ucuz iş gücü ve ucuz oy deposu için aptal nesil lazımdı. Âlâsını yarattık. Sonuçta ucube bişey olduk. Bunun türbanlı bacıyla veya skorpçu kızla alakası yok

Bu yorumun üstüne söyleyecek lafım yok.
:tebrik:

Turbanları sebebiyle yaptıkları mizah değil mizah yapmaları komik bulunmuş ..
Üzücü

Bence çok tatlı ve sempatik görünüyorlar.
Kendi aralarında eğleniyorlar, ergenliğimizde hangimiz yapmadık ki.

Başarılı doğal bir oyuna
Büyük manalar yükleyen çok bilmişler,
Öküzün altında buzağa aradıklarının farkında değiller

anlamadım ben

Erkekler benzerini yaptığı zaman görmezden gelinip tesettürlü birileri yaptığında bunu, vahim komik veya alay konusu yapmak yüceltiyor mu? Yoksa aksi bir durum mu oluyor?

1166696_o813e.jpg

Ay tutamayacağım kendimi.

Evet hepimiz ergen olduk, ama videolarımızı youtube'a koyamayacak kadar saftık. Kendi aramızda eğlenirdik.
Türbanla bir alakası yok yapılan şey komik değil. Lütfen espri seviyenizi düşürmeyin bu kadar.
Bunları "kafası açık" insanlar yapsada çoğu insan aynı tepkiyi verirdi. Nemalanmaya çok müsaitsiniz.
Şeytan ayrıntıda saklı notu: kızda gözüne sürme çekmiş.

:hih:

Konunun başlığına bak türbanlı ablalar.
Sonra bu ülkede şu yok bu ülkede bu yok türbanlı türbansız değil insan insan insanları sınıflandırmaktan vaz geçin sınıflandırmaya başlarsak işin rengi değişir.

Hadi kendi aranızda yaptınız eğlendiniz tamam ama bari yayınlamayın şu düşüklüğü ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri