ABD’li stratejistlere göre Türkiye’nin 2050′deki Toprakları

Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
2050de millet uzaya gideceği için, bizde hazır boşken alalım madem deriz.

Onlar da bizi bu vaatle hayalle uyutuyorlar zaten

Harita bir siyasi harita yada basitinden bir sınır haritası değil. Siyasi etki alanı haritası Serdar'ın dediği gibi. Ki büyük bir çoğunluğu da mevcut durumda evet Türkiye'nin siyasi etkisinin altında. Ama bu konunun ustası Opi yi bekliyorum buraya.

Harita bir siyasi harita yada basitinden bir sınır haritası değil. Siyasi etki alanı haritası Serdar'ın dediği gibi. Ki büyük bir çoğunluğu da mevcut durumda evet Türkiye'nin siyasi etkisinin altında. Ama bu konunun ustası Opi yi bekliyorum buraya.

Bu komikliği ciddi ciddi tartışmak saçma olur bebeğim.

Ama özet geçeyim;

Bu harita olmayacak.

Kuzey Afrika' nın neredeyse tamamını, Balkanlar (Güney Doğu Avrupa)yı, Rusyanın Güneyini, Kafkasyayı ve Orta Asya' nın bir bölümü, Bonus olarakta Arap yarım adasını almamız. İlginç olan Bunların hepsini 35 yıl içinde yapacak olmamız. Daha da ilginç olan, bu kadar toprağı alabilmişken İsrail' i alamamış olmamız.

Amerika yakınına baksın Mexico ya diksin gözünü ileride başlarına kocaman bir bela olacak :)

Tanımı ; Şuan ki hükemet süper,tam gaz devam et Türkiye,durma yola devam.

Biz Topraklarımıza Sahip Ciksak Yeterli Rüya Bunlar

Muhtemelen boyama kitabından bir sayfa bu, hayal gücü yüksek çocuklardan birine boyatmışlardır.
Sonra gazetecilerden biriside haber diye servis etmiştir.Zaten tarihide eskiymiş.

Ben bu konuyu daha önce nasıl görmemişim ..
Komedi bölümüne taşısanıza bu başlığı :)

Geri