91 ve 67 Yaşında Manitaları Olan 31 Yaşındaki Adam

Konu sahibi son olarak 578 gün önce görüldü
Görmüyor musun kız birlikte poız vermişler teyzelerin mide geniş asjsghjah :D

Adam iç güzelliğe önem veriyor belki dicemde içi çürümüş kadının, fosilleşmiş artık, ayakları toprağa karışmış resmen biz gidiyoruz çok geç kalma sende diyor .s

Gencler sozluklerden birinde elemanin biri bu konu uzerine egilmis az arastirma yapmis. Sonuc olarak tr den girisi yasakli bazi sitelerde bu teyzelerle cocugun vidyolari var, yani bu haber guzel bi reklam calismasi ayni zamanda.

Kategori : granny

yaş 70 iş bitmemiş bunlarda:D

Cidden midem bulandi ilk resim ne oyle.
bir arkadaşinda dediği gibi sapkinlik başka bir şey değil.Allah akil fikir versin.​

yaş 70 iş bitmemiş bunlarda:D

Cidden midem bulandi ilk resim ne oyle.
bir arkadaşinda dediği gibi sapkinlik başka bir şey değil.Allah akil fikir versin.​

Sapkınlıkla ne alakası var ya ?

Adam istese 20 yasında manken kızlarla birlikte olur ama yaşlı tercih ediyor. Bülent Ersoy nasıl erkeklikten kadına dönüştüyse bu adamında kendi tercihi.

Adam demek ki dış güzelliğe önem vermiyor

Sapkınlıkla ne alakası var ya ?

Adam istese 20 yasında manken kızlarla birlikte olur ama yaşlı tercih ediyor. Bülent Ersoy nasıl erkeklikten kadına dönüştüyse bu adamında kendi tercihi.

Benim görüşüme göre sapkınlık size göre normal olabilir.
Nasil ki ben sizin görüşünüze saygili olabiliyorsam sizden de bunu beklerim .Forumda her konuya muhalefet olmakta ustunuze yok ama benim üzerimden prim yapamazsiniz başka kapiya lütfen iyi forumlar:cici:​

Benim görüşüme göre sapkınlık size göre normal olabilir.
Nasil ki ben sizin görüşünüze saygili olabiliyorsam sizden de bunu beklerim .Forumda her konuya muhalefet olmakta ustunuze yok ama benim üzerimden prim yapamazsiniz başka kapiya lütfen iyi forumlar:cici:​

Haklısınız sizle konusarak kendı değerimi kalitemi aşağılara çekiyorum. Kusura bakmayın :cici:

evet kalitenizi düşürmeyin benimle konuşarak , çok memnun olurum:kiki:​

70'inden sonra azanı teneşir paklar .

Geri