91 ve 67 Yaşında Manitaları Olan 31 Yaşındaki Adam

Konu sahibi son olarak 577 gün önce görüldü

“Kimileri sarışın, kimileri esmer sever. Ben de yaşlı seviyorum.” Bu sözler 91 yaşındaki sevgilisini annesiyle tanıştırmaya getiren genç bir adamın sözleri. Aşkın gözü kördür derler. Ancak, bu kadar körlük de sanki biraz fazla gibi.

Kyle Jones 31, Sevgilisi Marjorie McCool,ise 91 Yaşında. Çift Bir Süredir Birlikte

45DmJ3o.jpg

Kyle Sevgilisini Annesiyle Tanıştırmaya Karar Verdi. Ortaya Bu İlginç Poz Çıktı

pZKvvNC.jpg

Kyle İlk Cinsel Tecrübesini Kendisinden 50 Yaş Büyük Biriyle Yaşadığı İçin Yaşlı Kadınlardan Vazgeçemediğini Söylüyor

QZPkyiD.jpg

Bu da Kyle’ın Diğer Sevgilisi Anna Reimol. Kendisi 67 Yaşında ve Kyle’ın Üçüncü Bir Sevgilisi Daha Var

yidqlQN.jpg

Sevgilileri Bu Durumdan Haberdar ve Kyle’a Hiç Kızmıyorlar. Marjorie Oldukça Aktif Bir Cinsel Hayatlarının Olduğunu Söylüyor

ccXroyf.jpg

Kylie Kendisi Hakkında Çıkartılan Yaşlı Kadın Parası Yiyen Jigolo Dedikodularına Aldırmıyor. “Onları Mutlu Ediyorum Onlar da Beni. Sadece Bu” Diyor

VuCrJVe.jpg

Ne desem bilemedim . Nasıl bir yokluk bu :S

Bülent ersoyun sevgilileri 1,bu adam 2 :s
Ne mideymiş arkadaş.

Hani şu da bir gerçek ki adamın da zaten 91'lik karı dan farkı yok neredeyse aynı gibiler.

Jigolo diyebilir miyiz. O degil de tiyzee donun gorunuo tiyzee .p

diğer teyze sarılınca sanki yaşlı bir ağaca sarılıyormuş hissi verir .s

Bizim ulkemizdekiler ilk cinsel deneyimini yasadiklariyla devam etseydi simdiye coktan esek ve insandan yeni bi tür belirlenmisti

Tamam bir tane olsa anlarım da iki tane nedir arkadaş :D

Geri