Futbolcu
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
90'lı Yılların Dizilerinden Hangisi Sizin Favoriniz ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O Selena Nana falan der ya kjkhkhkv@Yarchitecten senin favorin hangisiydi?
Olacak o kadar var bende o sayılıyor mu jdkdkdkd@Yarchitecten senin favorin hangisiydi?
CıxxOlacak o kadar var bende o sayılıyor mu jdkdkdkd
Çocuklar duymasın var sayılıyorsa onlar var jskfkfkfkfkfk
Sen bana yaşlı mı dedin moruk...?90'ların sonunda olan yapımlara anca yetiştim ama olay örgüleri hiç aklımda değil doğrusu. gelişen teknolojiyle birlikte tüm yapımlara illaki bir uygulamada denk geldigimden aşinalık var.
hatta bir kaç sene evvel sıdıka'yı(füsun önal ve hasibe eren'i sevdigimden) yutuptan açıp izlemiştim, ruhsar'ı çocukken izlemiştim ve iyi hatırlıyorum. çiçek taksiyide keza öyle.
Bana küçük diyene bak sen xd90'ların sonunda olan yapımlara anca yetiştim ama olay örgüleri hiç aklımda değil doğrusu. gelişen teknolojiyle birlikte tüm yapımlara illaki bir uygulamada denk geldigimden aşinalık var.
hatta bir kaç sene evvel sıdıka'yı(füsun önal ve hasibe eren'i sevdigimden) yutuptan açıp izlemiştim, ruhsar'ı çocukken izlemiştim ve iyi hatırlıyorum. çiçek taksiyide keza öyle.
forumun küçüğü bendim, sen gelince devralmış oldun işte ne güzel...Bana küçük diyene bak sen xd
Az daha küçül cebimde taşıyacağım seni bebito...kghgjfjcforumun küçüğü bendim, sen gelince devralmış oldun işte ne güzel...
Kaçlısın senforumun küçüğü bendim, sen gelince devralmış oldun işte ne güzel...