90'lı Yılların Dizilerinden Hangisi Sizin Favoriniz ?

Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü
90'lı Yılların Dizilerinden Hangisi Sizin Favoriniz ?

Sıdıka,
Mahallenin Muhtarları,
Kaygısızlar,
Çılgın Bediş,
Çiçek Taksi,
Süper Baba
Ruhsar.

Bediş hangi zamandı ikinci bahar epey eski süper baba?

Bizimkiler ve çiçek taksi vardı ve ailece izlerdik.

Başlığı zaten 90 larda açmışlar

90'ların sonunda olan yapımlara anca yetiştim ama olay örgüleri hiç aklımda değil doğrusu. gelişen teknolojiyle birlikte tüm yapımlara illaki bir uygulamada denk geldigimden aşinalık var.
hatta bir kaç sene evvel sıdıka'yı(füsun önal ve hasibe eren'i sevdigimden) yutuptan açıp izlemiştim, ruhsar'ı çocukken izlemiştim ve iyi hatırlıyorum. çiçek taksiyide keza öyle.

90'ların sonunda olan yapımlara anca yetiştim ama olay örgüleri hiç aklımda değil doğrusu. gelişen teknolojiyle birlikte tüm yapımlara illaki bir uygulamada denk geldigimden aşinalık var.
hatta bir kaç sene evvel sıdıka'yı(füsun önal ve hasibe eren'i sevdigimden) yutuptan açıp izlemiştim, ruhsar'ı çocukken izlemiştim ve iyi hatırlıyorum. çiçek taksiyide keza öyle.
Sen bana yaşlı mı dedin moruk...?

Bana küçük diyene bak sen xd

Geri