Haber 77 Yaşındaki Lucien Arkas 35 yaşındaki Merve Sakallı ile evlendi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
angie git bi hava al gel kuzum... hayalin niye 77'lik milyarder olsun... hakan sabancı boşta sadece elemen gereken 3.5 milyon kadın var hayatında. sorun değil... her erkeği evliliğe ikna eden bir kadın vardır....

angie git bi hava al gel kuzum... hayalin niye 77'lik milyarder olsun... hakan sabancı boşta sadece elemen gereken 3.5 milyon kadın var hayatında. sorun değil... her erkeği evliliğe ikna eden bir kadın vardır....
Uğraşamam ben aygün karısının şizofrenlikleriyle. Benim erkeğim bana ait olmalı… her gece bir kadınla düşüp kalkana mı yakıstırıldım yani… sklks

Olm adam kibarlık göstermiş soyadını vermiş. Araştırdim gelinin bu adamla evlenmek dışında bir başarısı olmamış hayatta. Yani tebrik edip geçelim bence çok da şaapmamak lazım.

Uğraşamam ben aygün karısının şizofrenlikleriyle. Benim erkeğim bana ait olmalı… her gece bir kadınla düşüp kalkana mı yakıstırıldım yani… sklks
yeterince inanırsan her gece bir kadınla düşüp kalkanları bir kadınla her gece düşüp kalkana çevirebilirsin... neyse biz konuşuyoruz zaten hakanla, sen dede bak :/
hoğça kal...

Kendi adıma hiç şaşırmadım çünkü bu şekilde çok fazla evlilik var ancak sağlıklı şekilde ilerlemesi pek mümkün olmuyor ve nereye varacağı da baştan belli maalesef.

yaşlı adam yoğun bakımın kapısında bekliyormuş içeriden çıkan doktor, müjde kızınızın bir cocugu oldu.
yaşlı adam itiraz etmiş, hayır kızım değil karım. doktor şaşkınlıkla ama nasıl olur içerideki kadın 25 yasinda ve çok güzel sizse çok yaslisiniz baba olma ihtimaliniz yok. uzun süren tartışmadan sonra doktor dayanamamış, bir fıkra anlatmış.

" benim büyük babam zamanında av tutkunuydu ama çok yasliydi ve alzaymir hastasıydı ava giderken tüfek yerine bastonunu almıştı yanına. sonra bir ayıyla karsilastiginda bastonu ona doğrulttu ve bir el ateş etti, ayı yere düştü dedi.
yaşlı adam hiddetlenerek olur mu öyle şey; onu baskaso vurmuştur.
doktor gülümsemeye başlamış ve şöyle demis ; ben de onu diyorum başkası vurmuştur.

olayın sonu aynı olur

yemin ederim yapacagimdan degil, ama diyelim ki yaptim boyle bisi. asla ama asla annemin dalga ve alay edisinden ve ''igreniyorum bu adamdan'' ''kusmam geliyor onu gorunce'' konusmalarindan omrum boyunca kurtulamazdim. babami dusunemiyorum bile

bunun disinda yargilamiyorum artik bu tarz iliskileri, sasirmiyorum da. tuhaf gorunse bile. cevreden bir kac kisi de boyle secimler yapti ve hepsinin gecmisini, cocuklugunu bildigimden neden boyle bir secim yaptigini anlamis bulundum. uzucu buldum, ama mantikli da geldi. anliyorum yani.

arkadaslar, tesadufen tanistigim birisi vardi. kendisi astroloji ve el cizgilerinden anliyor. bu ilmi bilen birisi iste. vakti vardi ve tekrar bakti el cizgilerime. bilin bakalim benimle ilgili ne dedi..

arkadaslar, tesadufen tanistigim birisi vardi. kendisi astroloji ve el cizgilerinden anliyor. bu ilmi bilen birisi iste. vakti vardi ve tekrar bakti el cizgilerime. bilin bakalim benimle ilgili ne dedi..
sana çok dedik, büyük konuşma diye.... :(

Avrupa’da bazı yardım sever erkeklerimiz yaşlı başlı kadınlara bakıp,belki bana Servet birşeyler bırakır diye yemediği halt kalmıyor..

yorum yok hayırlı olsun.

Geri