Haber 77 Yaşındaki Lucien Arkas 35 yaşındaki Merve Sakallı ile evlendi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
B0C6170A-9D59-49C3-B7D2-3408B6B5EECA.jpeg

İzmir'in ünlü iş insanı vergi rekortmeni Lucien Arkas 77 yaşında, 35 yaşındaki Merve Sakallı ile evlendi.

82B493B1-EEFE-4246-84E8-05D4A9193712.jpeg
İzmir'in ünlü iş insanlarından Lucien Arkas, önceki gün görkemli bir törenle evlendi. Lucien Arkas (77), hayatını Merve Sakallı (35) ile birleştirdi. Dördüncü evliliğini yapan Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas dört çocuk sahibi.

Çiftin düğünleri 25 Haziran günü, İzmir'in Torbalı ilçesinde bulunan Arkas Bağları'nda gerçekleşti. Nikahı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kıydı. Lucien Arkas'ın şahitliğini, İzmir'in Fransa Fahri Konsolosu Zeliha Toprak yaptı.

Lucien Arkas 1945 doğumlu İzmirli iş insanı. Arkas Holding yönetim kurulu başkanı. İzmir Fransız St. Joseph Lisesi'ni bitirdi. Lucien Arkas'ın ailesi Fransa kökenli Levanten. Merkezi İzmir'de bulunan Arkas Holding ve ona bağlı 61 olan şirketlerinin ve genel müdürü olan Lucien Arkas, birçok kez Türkiye'nin gelir vergisi rekortmenleri listesinde yer aldı. İzmir vergi rekortmeni oldu. Lucien Arkas, Forbes Türkiye'nin 2017'de hazırladığı “En Zengin 100 Türk” listesinde 900 milyon dolarlık servetiyle 33. sırada yer almıştı.

Tele1

gençlere fırsat verilmiyor demek yanlış, farklı fırsatlar veriliyor alabilene… first lady out forbes ladyler in.

Mutluluklar dilerim.

Aşk olsun ben öyle bir insan mıyım?
Devir para devri aeg hem fena mı 5-10 seneye ölür, zengin bir dul olurdum…
Türk erkeğinin ortalama yaşam süresi 76, zenginler 85 diyelim.

Çılgın bir dul hayatı yaşamanın güzel yaş aralığı 30-40 diye düşünüyorum, dolayısıyla zengin koca seçerken bu matematik hesabına dikkat edilmeli.

Misal; 25 yaşındaysan zengin avının yaşı 80 olmalı.

“Bilimi hayatınızın her alanına entegre edin”
Aeg

yemin ederim yapacagimdan degil, ama diyelim ki yaptim boyle bisi. asla ama asla annemin dalga ve alay edisinden ve ''igreniyorum bu adamdan'' ''kusmam geliyor onu gorunce'' konusmalarindan omrum boyunca kurtulamazdim. babami dusunemiyorum bile

bunun disinda yargilamiyorum artik bu tarz iliskileri, sasirmiyorum da. tuhaf gorunse bile. cevreden bir kac kisi de boyle secimler yapti ve hepsinin gecmisini, cocuklugunu bildigimden neden boyle bir secim yaptigini anlamis bulundum. uzucu buldum, ama mantikli da geldi. anliyorum yani.

yemin ederim yapacagimdan degil, ama diyelim ki yaptim boyle bisi. asla ama asla annemin dalga ve alay edisinden ve ''igreniyorum bu adamdan'' ''kusmam geliyor onu gorunce'' konusmalarindan omrum boyunca kurtulamazdim. babami dusunemiyorum bile

bunun disinda yargilamiyorum artik bu tarz iliskileri, sasirmiyorum da. tuhaf gorunse bile. cevreden bir kac kisi de boyle secimler yapti ve hepsinin gecmisini, cocuklugunu bildigimden neden boyle bir secim yaptigini anlamis bulundum. uzucu buldum, ama mantikli da geldi. anliyorum yani.
Düşünsene; kız istemeye geliyorlar size ve baban verdik gitti dedikten sonra kalkıp müstakbel damadın elini öpüyor .ddd

angie yumurta olmadan spermin bir hiç olduğu felsefesine o kadar inanmış ki, beyefendiye çok minnoş diyor... hiçliğin dibi :(
linkedin'de ölmeye yakın zengin iş adamlarını ağınıza ekleyin <3

üç beş yıla ölür mal varlığı bana kalır diyenlere anlaşma şoku : /

Sanki evlenip gidiyoruz…
Hayaller 77lik milyarder dede hayatlar başarmam gereken mevzular sklskk

Geri