Zeyna
Altın Üye
Tüketiyorum ama yazın onunda kokusu ağır geliyor.beyaz et de mi tüketemiyorsun.
Benim sıkıntım aslında kırmızı etin de kokusuyla. Koku hassasiyetim çok fazla.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tüketiyorum ama yazın onunda kokusu ağır geliyor.beyaz et de mi tüketemiyorsun.
Tüketiyorum ama yazın onunda kokusu ağır geliyor.
Benim sıkıntım aslında kırmızı etin de kokusuyla. Koku hassasiyetim çok fazla.
Of inanır mısın bi gün o kadar çok canım çekti ki kırmızı eti 32 yaşındayım beni kimse öyle görmemiştir. Ramazandı bide anneme diyorum yemek yapma gelince ellerimle et yapacağım, bastım kekiği kokusunu alsın diye.. Sonra bi baktım et bozulmuş. Ağlaya ağlaya kalkmıştım masadan hdksjsgüzel bir marinasyon ile o kokuyu çözersin bence
yaz kış ilkbahar sonbahar hiç farketmez et olsun yeterki bana jsjsjs
Of inanır mısın bi gün o kadar çok canım çekti ki kırmızı eti 32 yaşındayım beni kimse öyle görmemiştir. Ramazandı bide anneme diyorum yemek yapma gelince ellerimle et yapacağım, bastım kekiği kokusunu alsın diye.. Sonra bi baktım et bozulmuş. Ağlaya ağlaya kalkmıştım masadan hdksjs
Izgara mangal yapamıyoruz maalesef yasak apartman yönetimi mızıklıyo. Tava ya da airfyer uyarsa alırım tarifmarinasyon için tarif verebilirim ama ızgara da yapman lazım eti tavada da olur ama ızgarada alırsın asıl lezzetini :d
Izgara mangal yapamıyoruz maalesef yasak apartman yönetimi mızıklıyo. Tava ya da airfyer uyarsa alırım tarif
Haftaya deneyeceğim, teşekkür ederimmairfryer da denemedim hiç bu tarifle ama olur herhalde denemek istersen
1 borcama etleri yatır içine süt koy etler tamamen sütün içinde kalsın
1 su bardağı zeytinyağı
1 bütün soğanı rendele suyunu sık suyunu ekle
6-7 diş sarımsak ezilmiş
taze kekik
taze biberiye
bunların hepsini etlerle karıştır, streçle borcamı kapat güzelcene minimum 6 saat dolapta beklet sonra etleri marinasyondan çıkart üzerindeki sütü süzülsün sonra ızgara ya da airfryer da denersin.
Haftaya deneyeceğim, teşekkür ederimm
Tarifine baktım ve hatta omlet de yapılıyormuş. Ekmekle pek aram yoktur ancak yine de alternatif olarak düşünülebilir.Leftyyy yulaftan pankek gibi lavaş yapıyorlar minik minik. Bir yesen beyaz ekmeğin düşmanı olursun ya da diğerlerinin kfjfjkf
ağzından bal damlıyor yine sabah sabahŞu avokadoyu da her şeye sokuyorlar.
Tatsiz tuzsuz bi şey.
10 yil yemesem,aklima gelmez.
Ben sağlıklı diye yiyorum Sür aşk olsun fjjfjfŞu avokadoyu da her şeye sokuyorlar.
Tatsiz tuzsuz bi şey.
Yiyen yiyebilir ayŝom.Ben sağlıklı diye yiyorum Sür aşk olsun fjjfjf
Para verip almam ama dayım yolluyo bize kdjdj
Bakim diyeceğim,inmistir coktan mideye.bugün bi dört peynirli tost yemişim efsane malzemeler akıyodu yandan
Şu avokadoyu da her şeye sokuyorlar.
Tatsiz tuzsuz bi şey.