Günlük 60 gün

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
60 Günlük bir not defteri tutmak istedim bidi bidi Sjsjjs

@need çok iyi olmuş bütün yazacağım şeylere seslendirme bekliyorum :emoji_unamused:

2. Gün, daha sıcak ve rehavet gözlerde.
Sessizliğin bir rengi olsa kahverengi diye tanimlardim. Esrarlı ve gizemli.

İnsan gibi kitap okumak ve zamanı doldurmak istiyorum ama içimdeki üç harfliler yine iş başında süreç ile ilgili detaylara hakimler ))
Marquis de Sade`nin laneti gibi hissediyorum kendimi ayriki bütün psikolojilere bürünmüş fakat bunları bir sanata dönüştürmüş kuytu köşelerdeki ruhların tanrıçası olmuş gibi hissediyorum.

Bakicaz )

Zamanin anlamini yitirdiği bir andayim.
Geçmişe dayali kırgınlıkları tamir edemediğim birde üzerine eklediğim için kendime kızgınım. Cümlelerin arasında geziniyorum kendi değerimi, kendimi gördüm hercai hallerimin faturası yok oluşlar oldu. Yine kapi çalacak biliyorum ama yine hercai kimliğim ile açacağım. Değişmem değiştirmedi hiç bişey. Belkide bir kudret lazimdi bunun için belkide en kudretlisini içimde yaşadığım için yerine kimseyi koyamiyorum.
Kimse beni Allah'tan çok sevemez sevmemeli . Aitlik kavrami sadece onda realite oluyor.
- yinede bir kaç ani güzeldi.

Yörünge terkedildi bütün galaksiler çok eğlenceli. Sagirlaşan herşey bitti.
Şimdi bir ufonun içinde bulutları geziyorum bir marti ordan bana seranat yapıyor " yanlız benim için bak yeşil yeşil" diye.
Belki UFO aracı ile alplerin üzerinden geçerim eğlenceli bir seri olacak bu.
Çünkü kelimelere ruh üflendi sesli bir parti ve sağır olan kimse yok )

Yörünge terkedildi bütün galaksiler çok eğlenceli. Sagirlaşan herşey bitti.
Şimdi bir ufonun içinde bulutları geziyorum bir marti ordan bana seranat yapıyor " yanlız benim için bak yeşil yeşil" diye.
Belki UFO aracı ile alplerin üzerinden geçerim eğlenceli bir seri olacak bu.
Çünkü kelimelere ruh üflendi sesli bir parti ve sağır olan kimse yok )
Ruh halin bu gün karışık kjkj

• Hehe
Tepkiler: ne
Gereken oldu 60 gün çok uzatmisim Sjsjs hoş böyle olunca da hevesim kaçıyor ya neyse )

• Hımm
Tepkiler: W
Neşter gibi keskin, kan kaybı gibi derin,
Acının güçlendirdiği şeyler var, not defterimde saklı.
Sıcak ve rehavet dolu bir yaz günü,
Sessizliğin rengiyle boyanmış anlar,
Zamanın anlamını yitirdiği bir an,
Geçmişe dayalı kırgınlıklar arasında gezinirken,
Cümlelerin arasında kaybolur hercai hallerim.
Değişmem, değiştirmedi hiç bir şeyi,
Eğlenceli galaksilerde seranat yapan martılar,
Ruh üflenmiş kelimelerle dans eder.

OIG3.jpeg

• sarılma
Durumumuz kuvvetli deyince bir mana arıyor insan acaba "salihlerden mi ? " Diye bir yokluyor düşünceler.
Meğer illegal söylemlerin kanirtici sonuçlarıymis kudretli olan. Söylenen ile yapılan eylemlerin çeliştiği yerde sessiz kalan hakliliklar çıkar ortaya.
Hıı durumumuz kuvvetli )

Suyun üzerinde yürümeye falan çalışıyordu . İçindeki keskin duygular onu bazen çok yoruyordu. Kendisi ile verdiği savaşı yeşil bir baharla unutuyordu mevsimler hep yeşilde kalsin istiyordu.. Bu rüyadan binlerce kez uyanıyor bazen yağmura eşlik ediyordu zaman zaman ölüyor istemeden defalarca dirilmek zorunda kalıyordu.. öğrenmişti biliyordu artık yarim kalanlarin devamini istediginde hergün acı çekeceğini ama o ölmeyi seviyordu..

Yarıda bırakılmış olmanin acısını yarınlara ve başka kadınlara yansıtacakti. Bazen inanmak isteyecek ve peşinden koşacakti ama okadar hezimete uğramışti ki bütün umutlarını bastırıyor ve gün yüzüne sadece nefretini çıkarıyordu. Derinde inanmışligini rastgele bir kaliba oturtup yüzeysel bir varlık ile mevcut oluşumda boy gösteriyordu. Hayal kurmaktan korkuyor bütün renkleri siyaha çekmiş bir şekilde günlerini sonlandırıyordu.
Haketmediğini düşündüğü şeylerin yaşamın bir parçası olduğuna kendini inandırmis ve var olan düzene ayak uydurmak için sahte gülüşler yerleştirmisti yüzüne.
Sesi dahi duygularını belli etmemek üzere ayarlanmis bir tondaydi.
Hissiz ve umursamaz..

yine mi dertliyiz arkadaş...

bütün bir günün içerisine sığdırdigimiz gülmeler bazen ağlamalar da bazen kafa konuşmalarıda vardı. Hangisini çok yaptığımız değil önce hangisinden başlayıp neyle bitirdiğimizi hesaplarken tükenendik. Ayağa kalkmalarin şahıydı inançsal finanslar. Kalktik bu seferde dünyayı tüketmeye ant içtik.

İki aylık süreç. Yalnız aylardan biri +1 günle mevzuyu uzatıyorsa 61 gün yapıyor. Gene Trabzon!

My catness

• Üzgün
Geri