Günlük 60 gün

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🟢 Konu yazarı şu anda aktif

İlk sesleniş umutlu olsa da ikinci sesleniş , gözlerinde ki kahveyi yeşile boyamak içindi. Umudunu yitiren kahverengi daha da koyulaşti ve yerini bir daha ki o ana bıraktı. Ona armagan edilen fütursuz varlık ile başa çıkamıyor sadece hissetmek istiyordu. Bir yerde yakalanmış duygulari vardı ve onun yeşil tarafından bilindiginin farkındaydı.
Zor olan ile kolay olanın ne olduğuna karar verecek olan o ses yankilanmasini bekliyordu.

Neşet büyüsü diye bişey var ayrıca benim dedemdir annemin memleketinde doğmuştur. Merkezde ozanlarin heykelleri vardır. Ruhuma serpilmiş bu tiniya hayran ve müptezelim şükür ki.

Şimdi diyor ki ; sen benimsin ben seninim.
Şunu derken ki gerçeklik nerde var bilmiyorum. Hemen etkisi altına alıp seni olduğun dünyadan uzaklaştıriyor.
Hemen akliniza temiz ne varsa güzel ne varsa geliyor ve huzur veriyor.
Eskiye dair bütün güzelliklerin hakkı saklı bende. Hemen öyle tüketmem zamani gelince çıkarir ve yaşarım.

Üf saat daha 12 olmadı be

yüksek seslerin olduğu ruhlarda yapılan bütün hatalar ve yanlışlar asla duyulmaz , kişi duyamaz ya da işine öyle gelir. Sağır ve kör bir ruhun tek besleyeni umursamamak ya da - mış gibi yapmaktır.

Fakat tenha bir gece de içine çekilir ve hesaplaşma başlarsa ancak o zaman duyar kişi kendi sesini. Vicdanı konuşurken haksızlıgin hükmettiği beynin bir bölgesinde ki lob "sus " der "sus" ve o sesler susar sonra duyduğu tek ses ' ihanet , arsizlik ve de boşvermişlik ' olur.

Kişiden kişiye değişen herşey sabit kalan bir adalet duygusuyla eşdeğer değildir olamaz. Ben sesleri duyuyorum, izliyorum haksızlıgin kavgasını bazen de biliyorum daralan ama akillanmayan ruhları.

Kırmızı şarap her zaman favorimdir.

Geri