Türk'ler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsalar devlet kurup intikamını alır.“
* Adolf Hitler
* Adolf Hitler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kesinlikle bu düşünceye karsıyım.Ben Tarihimize Aşık biriyim elbette günümüzle eskiyi kıyaslamak doğru olmaz.Fakat Türklerin bağımsızlıktan ödün vermeme duygusunu Kıyamete kadar taşıyacagından şüpem yok (nokta)o yüreğe sahip kişiler eskiden yaşayanlardı.
Kesinlikle bu düşünceye karsıyım.Ben Tarihimize Aşık biriyim elbette günümüzle eskiyi kıyaslamak doğru olmaz.Fakat Türklerin bağımsızlıktan ödün vermeme duygusunu Kıyamete kadar taşıyacagından şüpem yok (nokta)![]()
Arkdasım elbette sıkıntılar var bende görmez değilim fakat Bayramızın altında özgürce yaşıyoruz.
Benim baktıgım acı emperyalist dünya düzenini değil.Türk olmanın farkında olmak.Ve Biz sonsuza kadar devlet olcaz.Çanakkkale savası,kurtuluş savası bunun en acık ispatıdır(üç nokta)![]()
Bu ülkede bağımsızlık uğruna hala can verilio!!!!! Görmezden gelmeyelim !!!!!
Fikrine saygılıyım konuyu kapatıyorum(hangi noktalama işaretiyse gari)![]()
Kesinlikle bu düşünceye karsıyım.Ben Tarihimize Aşık biriyim elbette günümüzle eskiyi kıyaslamak doğru olmaz.Fakat Türklerin bağımsızlıktan ödün vermeme duygusunu Kıyamete kadar taşıyacagından şüpem yok (nokta)![]()
Kesinlikle hayır günümüz koşullarıyla eskiyi karsılastırmak doğru olmaz dedim sadeceNe Yani bize Yüreksizmi Diyon![]()
![]()
:p
ben gidiom siz tartısının naparsanız yapın yemek yapcam ben![]()
yaw iftara yemek yapcam
aksam ne yiycez![]()
Git yat zıbar sopayla koavlıycam simdiBiri Beni Durdursun Oruç Fena Vurmuş 2 gündür Uyumuyorum![]()