!

Konu sahibi son olarak 2746 gün önce görüldü
Türk'ler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsalar devlet kurup intikamını alır.“
* Adolf Hitler

o yüreğe sahip kişiler eskiden yaşayanlardı.
Kesinlikle bu düşünceye karsıyım.Ben Tarihimize Aşık biriyim elbette günümüzle eskiyi kıyaslamak doğru olmaz.Fakat Türklerin bağımsızlıktan ödün vermeme duygusunu Kıyamete kadar taşıyacagından şüpem yok (nokta):)

Kesinlikle bu düşünceye karsıyım.Ben Tarihimize Aşık biriyim elbette günümüzle eskiyi kıyaslamak doğru olmaz.Fakat Türklerin bağımsızlıktan ödün vermeme duygusunu Kıyamete kadar taşıyacagından şüpem yok (nokta):)

Peki Madem Öyleyse OBağısızlığından Ödün Vermeyen Kişiler Nerde Neden Sesleri Çıkmıyor(iki nokta üst üste)

Arkdasım elbette sıkıntılar var bende görmez değilim fakat Bayramızın altında özgürce yaşıyoruz.
Benim baktıgım acı emperyalist dünya düzenini değil.Türk olmanın farkında olmak.Ve Biz sonsuza kadar devlet olcaz.Çanakkkale savası,kurtuluş savası bunun en acık ispatıdır(üç nokta) :)

Arkdasım elbette sıkıntılar var bende görmez değilim fakat Bayramızın altında özgürce yaşıyoruz.
Benim baktıgım acı emperyalist dünya düzenini değil.Türk olmanın farkında olmak.Ve Biz sonsuza kadar devlet olcaz.Çanakkkale savası,kurtuluş savası bunun en acık ispatıdır(üç nokta) :)

Söylenen Bağımsızlık Yanlızca Savaşlarda kazanılansa evet ama bunu diğer ülke insanlarıda yapabilir ama bağımsızlık sadece savaşları kazanmakla bitmiyor.Bağımsızlığın tek tanımı bu olmamalı.(Dört nokta)

Bu ülkede bağımsızlık uğruna hala can verilio!!!!! Görmezden gelmeyelim !!!!!
Fikrine saygılıyım konuyu kapatıyorum(hangi noktalama işaretiyse gari) :)

Bu ülkede bağımsızlık uğruna hala can verilio!!!!! Görmezden gelmeyelim !!!!!
Fikrine saygılıyım konuyu kapatıyorum(hangi noktalama işaretiyse gari) :)

Kızmayın ben kötü bir şey demedim.söylemek istediklerim sanırım yanlış anlaşıldı peki madem o zaman konuyu kapatalım (noktalama olmasada olur)

Hayır hayır asla kızmadım.Ben sizin anlatmaya calıstıgınız seyi anladım.Ekonomik bağımsızlık vs... ole seyleri anlatmaya calısyosunuz.Siz benim nerden baktıgımı anlamadınız sanırm.Sorun yok elbetteki boyle konularda değişik fikirlere acık olcaz(noktalama işaraeti olmasana olur) :)

Ne Yani bize Yüreksizmi Diyon :D :D :D :p

ben gidiom siz tartısının naparsanız yapın yemek yapcam ben :D

Geri