5. Münazara Konusu : Kadınlar Mı Daha Çapkındır Erkekler Mi?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Münazara
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkeklerin çapkınlığı dillere düşmüş, şarkılara konu olmuş, pek çok evliliği bitirme noktasına getirmiş ya da bitirmiştir bugüne kadar. Her çapkın erkek çapkınlığına bir örtü bulur genellikle. Hele bir de evli çapkınsa Korkucaksın Arkadaş:)
Kimileri var ki, sırf çapkınlık yapmak için, skor için ya da kendilerini kanıtlamak için tek bir kadınla birlikte olamıyorlar.

Sizler Gün İçinde Konuyu takp ediyorsunuz, ben edemediğimİçin Kendi Düşüncelerim,Bağımsız olarak Yazıyorum:)

Biz burda arkadaş ortamında tatlı bir tartışma şeklinde karşımızdakine muhattap olmaya çalışıyoruz madem sen işi çok ciddi ve insanları aşağılayacak şekilde yapcaksın bende öyle yapıyım buyur söyle hadi bu dediğin nerde yazılı çizili yoksa sen mi evlenmek istemeyip birlikte yaşamak istiyorsun arkadaşınla ? Burda yazılanların hiç birisi kesinlik içermiyor ne senin yazdıkların nede benim yazdıklarım , bu yüzden fazla kaptırma kendini herkez senin gibi olursa bu işin tadıda kalmaz zevkide ...

Pardon da bu mesajda nerde arkadaşça muhatap olma çabası var ?

Nerden biliyorsun isviçreli bilim adamlarımı söyledi .Tamamen sallamasyon olmuş seninki.Bunu ölçemezsin kanıt sunduklarında çoğunluğu göstermesi lazım .

Sana senin tavrınla yanıt verdim, kimseyi aşağılamam ben. Burda münazara yapıyoruz görüş sunuyoruz gelmiş kesinlik istiyorsun. Bu şekilde bakarsak olaya tabi tüm mesajlar boş o zaman. Yazılanlar kesin değil diye konuşmayalım o zaman.
Beni eleştirmene gerek yok geyikse geyik tartışmaysa tartışma oyunsa oyun ciddiyetse ciddiyet..Kendimi de kaptırmıyorum sizden sadece karşıt görüşleri bekliyorum ama nerdee..

Pardon da bu mesajda nerde arkadaşça muhatap olma çabası var ?

Sana senin tavrınla yanıt verdim, kimseyi aşağılamam ben. Burda münazara yapıyoruz görüş sunuyoruz gelmiş kesinlik istiyorsun. Bu şekilde bakarsak olaya tabi tüm mesajlar boş o zaman. Yazılanlar kesin değil diye konuşmayalım o zaman.
Beni eleştirmene gerek yok geyikse geyik tartışmaysa tartışma oyunsa oyun ciddiyetse ciddiyet..Kendimi de kaptırmıyorum sizden sadece karşıt görüşleri bekliyorum ama nerdee..

Okuduğum mesajlarında ilk cümle hep aşağılama ikinci cümlesi psikolojik saldırı , hepsinde var .Ben buna karşıt olarak yazdım ilk alıntına .Yazıların çok tutarsız .Cevap almak istiyorsun cevap veriliyor ve sen bu cevaba karşı ilk cümlediki yazdığımı yapıyorsun .Öncelikle '' herşeyi ben kazanırım '' düşüncesini kafandan silmen lazım .Minelle yazışmamızda minelin sözcükleri benimkinden daha tutarlı ve haklı yönü çok olduğu için kabul ettim.Ne işi ciddiyete nede aşağılamaya götürdüm .Yazdığın cevapları okursan ''herşeyi ben kazanırım'' düşüncesini aşacağını umuyorum .Ve sana bu yazım sondu dahada yazmıyorum .

Okuduğum mesajlarında ilk cümle hep aşağılama ikinci cümlesi psikolojik saldırı , hepsinde var .Ben buna karşıt olarak yazdım ilk alıntına .Yazıların çok tutarsız .Cevap almak istiyorsun cevap veriliyor ve sen bu cevaba karşı ilk cümlediki yazdığımı yapıyorsun .Öncelikle '' herşeyi ben kazanırım '' düşüncesini kafandan silmen lazım .Minelle yazışmamızda minelin sözcükleri benimkinden daha tutarlı ve haklı yönü çok olduğu için kabul ettim.Ne işi ciddiyete nede aşağılamaya götürdüm .Yazdığın cevapları okursan ''herşeyi ben kazanırım'' düşüncesini aşacağını umuyorum .Ve sana bu yazım sondu dahada yazmıyorum .

Mesajlarında haklısın demeni beklemiyorum zaten rakip olduğumuzdan dolayı. İstediğin gibi de algılayabilirsin. Ben fikirlerimi yazdım ve hepsinin de arkasındayım. Kimseye de durduk yere aşağılayıcı söz söylemem ben, manyak değilim. Bana nasıl yaklaşılırsa karşılığını da doğal olarak o şekilde veririm hiç de çekinmem.

Cevap istiyorum evet ama yazdığım yazının eleştirilmesini değil. Karşıt görüş yazmak yerine yok hayvan ne alaka dediniz kapattım o konuyu. Şimdi de gelmiş ispat kesinlik kanıt istiyorsunuz. Çürütemiyorsanız yazmayın atlayın benim yazdıklarımı o zaman. Yazmamak daha iyidir.

Burada kazanmak için tartışıyoruz bitene kadar da ciddiyetim devam edicek. Ben kazanıcam düşüncesi de asla yok. Sana bunu ispat etmek zorunda değilim. Senden tavsiye almaya hiç ihtiyacım yok. Yazıp yazmamak da sana kalmış, iyi forumlar.

Erkeklerin çapkınlığı dillere düşmüş, şarkılara konu olmuş, pek çok evliliği bitirme noktasına getirmiş ya da bitirmiştir bugüne kadar. Her çapkın erkek çapkınlığına bir örtü bulur genellikle. Hele bir de evli çapkınsa Korkucaksın Arkadaş:)
Kimileri var ki, sırf çapkınlık yapmak için, skor için ya da kendilerini kanıtlamak için tek bir kadınla birlikte olamıyorlar.

Sizler Gün İçinde Konuyu takp ediyorsunuz, ben edemediğimİçin Kendi Düşüncelerim,Bağımsız olarak Yazıyorum:)
Yahu erkelerinn çapkınlığımı kaldı canım ya şuanlarda erkeler çapkınlığı diplere vurdu ya artık yapamıyorlar beceremiyolar yada kadınlar daha fazla çapkınlık ettiği için sönük kaldı eskisi gibi değilelr diyorum :) bana eskiyi anlatmayın diyorum hala eski anlatıyorsunuz. Tek erkelerin çapkınlığına yazılmamış şarkı diyorum kzılarında yazılmış yazmıştım :) Yonca evcimik çapkın kız dedim ya aklıma gelse başka şarkı yazarım malum saat 4 e geliyor :) Konumuz şarkılar değil zaten o yüzden gerekmezde..

Not: Neden bu münazarada hakaret çok oluyor anlamıyorum.. Ben münazarada olmayıpda hakem gibi bişey olsam uyarırıdım hakaret edenleri kırmızı yada mavi grup hakaret etti demeyecem herkes ne yazdıklarının farkındadır umarım. Biirbirinizle tartışmayın konu hakkında tartışın Lütfen. Bide ayrıca yazma özürlü olabilirim anlamıyorsanız perii anlamadım deyin daha güzel olur.

Ben zaten diyorum peri anlamadım bişey yazdığından diye :) Çoğundan da anlamadım gerçekten de.
Kimseye hakaret de edilmedi, ben etmedim en azından. Ama konu dışı mesajların silinmesi bence de gerekiyor. Pek denetlenmiyor konu.

Kırmızı takımda savunma yapan yada görüş sunan tek sen varsın zaten Perii

Konu denetleniyor arkadaşlar ama yazdığınız mesajlara bakın önce bir, yorum yazıyorsunuz dipnot olarak da birbirinize laf çarpıtıyorsunuz. Hepiniz belli bir seviyeye gelmiş insanlarsınız, her defasında uyarmak olmaz değil mi?
Zaten yapılan sözler ve durumlara göre de değerlendirilir konu. İnsanlar tartışmalarda sadece fikirlerini değil, üsluplarını da gösterir. Bu yüzden lütfen tartışmaya kaldığınız yerden devam ediniz.

Tek erkelerin çapkınlığına yazılmamış şarkı diyorum kzılarında yazılmış yazmıştım :) Yonca evcimik çapkın kız dedim ya aklıma gelse başka şarkı yazarım malum saat 4 e geliyor :) Konumuz şarkılar değil zaten o yüzden gerekmezde..

Bizler sadece erkekler çapkın bayanlar çapkın değil demiyoruz diye 100 kere üstünü basa basa söyledim :)
Bayanlarda çapkın ama toplumda erkekler çapkınlık bakımından bayanlara göre daha baskın bunu objektif bi gözle çevrene bakabilirsen gerçekten anlayabilirsin..

Bizler sadece erkekler çapkın bayanlar çapkın değil demiyoruz diye 100 kere üstünü basa basa söyledim :)
Bayanlarda çapkın ama toplumda erkekler çapkınlık bakımından bayanlara göre daha baskın bunu objektif bi gözle çevrene bakabilirsen gerçekten anlayabilirsin..
Yanlış alıntımı ettin ben burada erkekler çapkın değil yazmadımda : ) Erkeklerin çapkın oldugundan bahsettim zaten ama kadınlar daha çapkınlar erkelerden bahsediyorum : ) münazaradaki sizin gruptan erkeklere çapkınlık hakkında şarkılar yazılıyor dediler bende tek erkelere değil kızlarada yazılıyor dedim :) Yada alıntı etmeden bahsedecektin :) Konumuza gelirsek biz daha çapkınız diyorum ben kadınım sen benden iyimi bileceksin :p

Kadınlar erkeklere gore daha capkındır eger kızlar capkın olmasaydı erkeklerde capkınlık yapamazdı kızlardan yuz buluyolar

Konu denetleniyor arkadaşlar ama yazdığınız mesajlara bakın önce bir, yorum yazıyorsunuz dipnot olarak da birbirinize laf çarpıtıyorsunuz. Hepiniz belli bir seviyeye gelmiş insanlarsınız, her defasında uyarmak olmaz değil mi?
Zaten yapılan sözler ve durumlara göre de değerlendirilir konu. İnsanlar tartışmalarda sadece fikirlerini değil, üsluplarını da gösterir. Bu yüzden lütfen tartışmaya kaldığınız yerden devam ediniz.

Bu güzel açıklamaya ilaveten görüyorum ki bazı münazaracı arkadaşlarımız 48 saati aşkın süre zarfında yorumda bulunmamışlar. Bu da demek oluyor ki bir sonraki münazaralarda münazaracı seçimleri ince elenip sık dokunarak yapılacaktır. Münazarayı gerçekten dikkate alan arkadaşlar gün gibi ortada zaten.

Münazara yarın gece 22.30'da sona erdirilecektir. Münazarayı gerçekten ciddiye alan yorumcu arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Artık son kozları oynayalım.

Erkekler daha çapkındır. Gerekirse bunun için yalan söylerler. Hatta erkeklerin yalanlarının büyük çoğunluğu kızlarla birlikte söyleniyor.

Erkekler daha çapkındır çünkü Türkiye'de yapılan Aldatma Oranı verilerine göre;

- Türk erkeklerinin dörtte birinden fazlası ve Türk kadınlarının yüzde 11’i partnerlerine sadık değil.

- Türkiye’de özellikle erkeklerde görülen çok eşlilik oranı, diğer ülkelere kıyasla da hayli yüksek. Türk erkeklerinin yüzde 28’i çok eşli bir yaşam tarzı sürdüklerini belirtirken; bu oran Yunanistan’da yüzde 22, Hırvatistan’da yüzde 21, İtalya’da yüzde 18, İspanya’da ise yüzde 11 dolaylarında.

Gördüğünüz gibi istatistiklerde de sürekli erkekleri konu alıyor çünkü Aldatma konusunda Erkekler bi hayli yüksek oranda rol alıyor.

Diyeceksiniz ki konumuz Aldatma değil ama Aldatan birisi zaten çapkınlık yapıyor olmuş olur.

Son olarak şunuda eklemek istiyorum;

Bu durum foruma bile yansımış bakınız:

http://www.forumbahane.net/erkekler-kahvehanesi/382167-erkekler-neden-capkinlik-yapar.html

Ben şu zaman kadar "Bayanlar Neden Çapkınlık Yapar" diye bi konu görmedim :)
Nerden biliyorsun konuyu açan arkadaşım belki sizi tutuyor :D daha onceden açılmamış o konu bugün açıldı :) size yardım etmek için açtı belkim :p zaten o konudaki yorumlarımıda oku mavi grup şimdi bunla pay çıkarır kendine dedim ve öylede yaptınız :D Bugün açılan konuyu tartışıyorlar yahu ne güzel :p

Nerden biliyorsun konuyu açan arkadaşım belki sizi tutuyor :D daha onceden açılmamış o konu bugün açıldı :) size yardım etmek için açtı belkim :p zaten o konudaki yorumlarımıda oku mavi grup şimdi bunla pay çıkarır kendine dedim ve öylede yaptınız :D Bugün açılan konuyu tartışıyorlar yahu ne güzel :p

Ya ne alaka :D Hayal gücün cidden süper peri,gerçekten tebrik ediyorum seni :D

Konuyu açan üye ile hiç selamım bile olmadı bu zamana kadar ki zaten böyle bir konunun erkekler için olması bile erkeklerin bayanlardan daha çok çapkın olduğu anlamını veriyor :)

Arkadaşlar Bu bir münazara Konusu ve Başarmak için Size düşen konuyu tam anlamıyla Savunmak zorundasınız. Bu savunmalar elbetteki tartışma ortamı yaratacaktır Sakın ama sakınn Dostluğunuzla Forumu birbirine katmayın. Yada şöyle söyliyim Forumdaki arkadaşlığınızla Forumdaki Münazara konusunu birbirine karıştırmayın. Münazara olması gerektiği gibi farklı bir dünyadır. Kime ne düşerse onu Savunur.

Münazara konusu kilitlendiğinde tartışmalarınızdan birbirinize karşı kırıntılar kalmasın Olur mu Bu ince çizgiyi ayırt edeceğinizi düşünüyorum ve iki grubada Başarılar diliyorum .

Erkekler daha çapkındır çünkü Türkiye'de yapılan Aldatma Oranı verilerine göre;

- Türk erkeklerinin dörtte birinden fazlası ve Türk kadınlarının yüzde 11’i partnerlerine sadık değil.

- Türkiye’de özellikle erkeklerde görülen çok eşlilik oranı, diğer ülkelere kıyasla da hayli yüksek. Türk erkeklerinin yüzde 28’i çok eşli bir yaşam tarzı sürdüklerini belirtirken; bu oran Yunanistan’da yüzde 22, Hırvatistan’da yüzde 21, İtalya’da yüzde 18, İspanya’da ise yüzde 11 dolaylarında.

Gördüğünüz gibi istatistiklerde de sürekli erkekleri konu alıyor çünkü Aldatma konusunda Erkekler bi hayli yüksek oranda rol alıyor.

Diyeceksiniz ki konumuz Aldatma değil ama Aldatan birisi zaten çapkınlık yapıyor olmuş olur.

Münazaranın başınada aldatma vardı sonunada aldatma ile bitireceksiniz konuyu sanırım :)
Türkiye’de 6 Eylül-2 Ekim 2011 arasında 1004 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi
tarih ve kaç kişi katılmış bu ankete onuda yazsaydın keşke ve kaçı kız kaçı erkek diyede belli olsaydı iyiydi :) Türkiyede 77 milyon insan var sadece 1000 kişimi kimbilir hangi ildir bu :) Gidipta tokat gibi kuçük bir ilde yapsalar tabiki aldatma az olur. kadınlar evden dışarımı çıkıyor ya doguda yada küçük illerde.. Neyse konumuz aldatma değil ama yazdığını açıklama gereği duydum :)

Münazaranın başınada aldatma vardı sonunada aldatma ile bitireceksiniz konuyu sanırım :)
Türkiye’de 6 Eylül-2 Ekim 2011 arasında 1004 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi
tarih ve kaç kişi katılmış bu ankete onuda yazsaydın keşke ve kaçı kız kaçı erkek diyede belli olsaydı iyiydi :) Türkiyede 77 milyon insan var sadece 1000 kişimi kimbilir hangi ildir bu :) Gidipta tokat gibi kuçük bir ilde yapsalar tabiki aldatma az olur. kadınlar evden dışarımı çıkıyor ya doguda yada küçük illerde.. Neyse konumuz aldatma değil ama yazdığını açıklama gereği duydum :)

Araştırmayı yapan cinsel içerikli bir marka ve Tüm Dünya genelinde yaptı bu araştırmayı,yaptığı araştırmaların Genelinin sonucunda da Erkeklerin aldatmaya daha meilli olduğu orataya çıktı,evet konumuz Aldatma değil ama aldatan erkek çapkınlık peşindedir,bu istatistiklerin sonucu sadece Türkiye'ye dayalı değil,Tüm Dünya'da da geçerli.

Araştırmayı yapan cinsel içerikli bir marka ve Tüm Dünya genelinde yaptı bu araştırmayı,yaptığı araştırmaların Genelinin sonucunda da Erkeklerin aldatmaya daha meilli olduğu orataya çıktı,evet konumuz Aldatma değil ama aldatan erkek çapkınlık peşindedir,bu istatistiklerin sonucu sadece Türkiye'ye dayalı değil,Tüm Dünya'da da geçerli.

O kadar dünyada insan varken 1004 kişiyimi alıyor içine herkes için geçerli değildir bu Müslüman ülke ile dini olmayanlar ile aldatma bir olurmu.
Bir örnek veriyorum tam hatırlamıyorum ama Arabistan mıydı neydi kadınların araba sürmesi yasak. Sürerlerse idam yada agır ceza veriliyor.. Orada aldatma olurmu hiç yan gozle bir erkeğe bile bakamazlar ki.. Yani kısaca sakın deme dünyada aldatma heryrde aynıdır diye :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri