4A Yeni Uydu Frekansları Nasıl Ayarlanır?

Konu sahibi son olarak 3692 gün önce görüldü
Bende yapamadım kanal aratıyorum ama olmuyor arkadaş gelecek yapacak :)

Valla Hüma ben en son televizyonu üniversitede izledim kantinde böyle topluca izliyolardı. Bi dizi vardı bende adını görmüyorum dizinin, yanımdaki arkadaşa sordum adı ney diye hanımın çiftliği dedi ben de anamın çiftliği anladım. Çocuğa ananın çiftliğimi var lan dedikten sonra hiç televizyonun başına geçmedim.

SAsaX hacı eski marka bi dekoder var Beko Bs 520D ci. Baya aradım internette de en son 3a uydusuyla alakalı şeyler var 2007-08 yıllarından kalma konular hep.

Turksat 4a adli bi uydu kuracaksiniz verilen frekanslari kaydedeceksiniz ordan otomatik arama bolumune gecip aratacaksiniz kanallar cikiyor ama cogu eksik...470 civarinda demislerdi ama belki zamanla guncellenecek bilmiyorum.. cogu kanalda ucretli zaten..

Valla Hüma ben en son televizyonu üniversitede izledim kantinde böyle topluca izliyolardı. Bi dizi vardı bende adını görmüyorum dizinin, yanımdaki arkadaşa sordum adı ney diye hanımın çiftliği dedi ben de anamın çiftliği anladım. Çocuğa ananın çiftliğimi var lan dedikten sonra hiç televizyonun başına geçmedim.

SAsaX hacı eski marka bi dekoder var Beko Bs 520D ci. Baya aradım internette de en son 3a uydusuyla alakalı şeyler var 2007-08 yıllarından kalma konular hep.

Sen televizyon izleme bence iyi gelmiyor.
Arama yaptıktan sonra kanallar farklı yerlerde gösteriyor olabilir hepsine baktın mı tek tek?

Sen televizyon izleme bence iyi gelmiyor.
Arama yaptıktan sonra kanallar farklı yerlerde gösteriyor olabilir hepsine baktın mı tek tek?

Sıkıntı orada işte hiç kanal yok. Tüksat diye bir tane kanal çıkıyor, tekrar tekrar bişeyler anlatıyor. Oradaki adamı elime verseler gırtlaklarım o derece.

Kız öyle bi soru sordun ki "kadınlar ne ister" deseydin cevabını verebilirdim o derece :D dur bakim fotoğraflarla anlatmaya çalışayım derdimi.
Olmazsa seni dayım ile konuşturalım kendisi bu işi yapıyor. :p
Bak bakalım.

manuel ve otomatik tarama var :D Hüma
Otomatik tarama yapmak yeterli olur. :p
Yalnız sorun şu yeni gelen kanallar giden kanalların yerine gelmiyor bazen bu tarz taramalarda gelen kanalları tek tek kendin bulmak zorundasın taramadan sonra.

Açılış ekranı bu buraya kadar her şey çok güzel ilerliyor :D

DklpW3.jpg

Bu şekilde girip bunun bir de yatayı var onu da giriyorum hiç bir kanal bulamıyor.

m8Gmg4.jpg

Bu kısımda bir kaç yeremüdahale edemiyorum sanırım iş burada bitiyor. Buraya ne veriler girecek onu da bulamadım işin açıkçası.

EEVkWg.jpg

Açılış ekranı bu buraya kadar her şey çok güzel ilerliyor :D

0

Bu şekilde girip bunun bir de yatayı var onu da giriyorum hiç bir kanal bulamıyor.

0

Bu kısımda bir kaç yeremüdahale edemiyorum sanırım iş burada bitiyor. Buraya ne veriler girecek onu da bulamadım işin açıkçası.

0
Müdür fotoğraflar yok. :D

heheee sayende örtmenim :D teşekküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüür :kiss: :D

Bir şey değil canım :) Seni 3 lira vermekten kurtardım, kahrolsun kapitalizm :D Şu ilahimorluğa da mı bir el atsam :T: hüma halledemese bakarım artık. :)

Bir şey değil canım :) Seni 3 lira vermekten kurtardım, kahrolsun kapitalizm :D Şu ilahimorluğa da mı bir el atsam :T: hüma halledemese bakarım artık. :)

3 liradan çok daha değerlisini aldın canım :D bundan sonra yapamadıklarımla kapındayım ona göre :D

Geri