SAsaX
Üye
- Web sitesi
- www.samedsariaydin.com
Bende şimdi başladım taratmaya
;) yeni kanallarimiz hayırlı uğurlu olsun
;)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende Türksat'ın tanıtım kanalından başka bir kanal bulmuyor.
Bende Türksat'ın tanıtım kanalından başka bir kanal bulmuyor.
Valla Hüma ben en son televizyonu üniversitede izledim kantinde böyle topluca izliyolardı. Bi dizi vardı bende adını görmüyorum dizinin, yanımdaki arkadaşa sordum adı ney diye hanımın çiftliği dedi ben de anamın çiftliği anladım. Çocuğa ananın çiftliğimi var lan dedikten sonra hiç televizyonun başına geçmedim.
SAsaX hacı eski marka bi dekoder var Beko Bs 520D ci. Baya aradım internette de en son 3a uydusuyla alakalı şeyler var 2007-08 yıllarından kalma konular hep.
Sen televizyon izleme bence iyi gelmiyor.
Arama yaptıktan sonra kanallar farklı yerlerde gösteriyor olabilir hepsine baktın mı tek tek?
Kaç çeşit tarama tipi var?Sıkıntı orada işte hiç kanal yok. Tüksat diye bir tane kanal çıkıyor, tekrar tekrar bişeyler anlatıyor. Oradaki adamı elime verseler gırtlaklarım o derece.
Kaç çeşit tarama tipi var?
Olmazsa seni dayım ile konuşturalım kendisi bu işi yapıyor. :pKız öyle bi soru sordun ki "kadınlar ne ister" deseydin cevabını verebilirdim o derecedur bakim fotoğraflarla anlatmaya çalışayım derdimi.
Otomatik tarama yapmak yeterli olur. :pmanuel ve otomatik tarama varHüma
yok ben ilgilenirim seninleçay kahve neyse işte :p tamam anlaştık :cici:
Müdür fotoğraflar yok.Açılış ekranı bu buraya kadar her şey çok güzel ilerliyor
![]()
Bu şekilde girip bunun bir de yatayı var onu da giriyorum hiç bir kanal bulamıyor.
![]()
Bu kısımda bir kaç yeremüdahale edemiyorum sanırım iş burada bitiyor. Buraya ne veriler girecek onu da bulamadım işin açıkçası.
![]()
Tabi ayarladın tvni keyfin yerinde. Teşekkürü kocaman istiyorum![]()
Müdür fotoğraflar yok.![]()
heheee sayende örtmenimteşekküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüür :kiss:
![]()
Bir şey değil canımSeni 3 lira vermekten kurtardım, kahrolsun kapitalizm
Şu ilahimorluğa da mı bir el atsam :T: hüma halledemese bakarım artık.
![]()