46. Haftanın Tartışma Konusu; Eşininizin bebek sahibi olamayacağını öğrendiğinizde tavrınız/tutumunuz ne olur?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konudan bağımsız“ İnsan değişken canlı“ burası iyiydi. (Ne bu bukalemun mu? :))
Değişken tabii ki, mesela benim seninle diyaloğum vardı, şimdi şartlar değişti yok. Şartlar yine değişir yine olur belki.
Bugün sever, yarın sevmez insan. Bugün doğru olduğunu düşündüğü şeyin, yarın yanlış olduğunun farkına varır. Bu foruma sosyolojik ve psikolojik danışmanlık yapmam lazım galiba. Hem öğrenecek, hem öğretecek çok şey var.

Değişken tabii ki, mesela benim seninle diyaloğum vardı, şimdi şartlar değişti yok. Şartlar yine değişir yine olur belki.
Bugün sever, yarın sevmez insan. Bugün doğru olduğunu düşündüğü şeyin, yarın yanlış olduğunun farkına varır. Bu foruma sosyolojik ve psikolojik danışmanlık yapmam lazım galiba. Hem öğrenecek, hem öğretecek çok şey var.
Hahaha ben kolay kolay değişmem. Kimse değişmez herkes er ya da geç kişiliğini sergiler. Senle diyaloğumuz dostaneydi (yoksa Canan için miydi)
Şaka bir yana zararsız, kendine has tripleri olan yine de gülümseten nadide üyelerdensin.Allah kahretsin yine övgüyü abarttım :))

Maymun la alien bile üresmis Yabani.

Hahaha ben kolay kolay değişmem. Kimse değişmez herkes er ya da geç kişiliğini sergiler. Senle diyaloğumuz dostaneydi (yoksa Canan için miydi)
Şaka bir yana zararsız, kendine has tripleri olan yine de gülümseten nadide üyelerdensin.Allah kahretsin yine övgüyü abarttım :))
Yazdığın yazı o kadar çelişki içeriyor ki :)
"Ben kolay kolay değişmem" bu şu demek, şartlar oluşursa değişebilecek biriyim.

"Kimse değişmez" demişsin, ama ben kolay kolay değişmem sözünde ki "ben" herkes sözü ile fazla çelişki içeriyor.

Benim her diyaloğ dostane şekilde gerçekleşir. Trip atmam, tepki veririm.
Canan hanıma selam söyle.
Arada ders için alıntı yap hocam, iyi forumlar :)

başa gelmeden verilmesi zor kararlar bunlar ancak ben sanırım yola devam ederdim eşimle. böyle şeylerin hiçbir garantisi yok. onun elinde olmayan farklı bir olumsuz durum da olabilirdi, mesela hastalık gibi. böyle bakıyorum bu olaya.
bu geçimsizlik, şiddet, aşağılama vs gibi bir mevzu değil ki benim için ayrılma sebeplerinden biri olsun. iyi bir eşim varsa ve mutluysam ayrılmayı seçmem.
anne olmayı çok istiyorum ama cevabım bu yönde ve bir şeyden dolayı içim çok rahat bir şekilde söyleyebiliyorum. ve o şeyden dolayı ahkam kesmiş sayılmıyorum:)
ayrılmayı seçecek kişi de, eşini rencide etmeden onu eksik hissettirmeden bu yolu neden seçtiğini açıklayabilmeli. çok büyük yük bir insanı arkada bırakmak. yani ben böyle hissediyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri