Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Onlar anlaşıyor ise biz yadırgamayalım ZaLim bey aşk bu Sjsjsjsj40 yaş ve üstü kadınlara tavsiyem kendinizden 20 yaş küçük erkekleri sevgili yapmayın.
karışma çocuğa boşver. öyle mutlu o eğleniyor.kdkdkjdbu sana laf atio ama etiketlemio neci bu ya @Stockholm Sendromu
aynen yabaniciğim. 35 yaşındayım ama kendime bakıyor ve kimseyi kıskanmıyorum.ksjsj aynısını minyon hanıma da tavsiye ediyorum yoksa çabuk yaşlanır….Stock 25 yaşında gözüküyor nereden çıktı bu 40’lık plak göz var nizam var
Yaş 35 yolun yarısı eder..aynen yabaniciğim. 35 yaşındayım ama kendime bakıyor ve kimseyi kıskanmıyorum.ksjsj aynısını minyon hanıma da tavsiye ediyorum yoksa çabuk yaşlanır….
anlaşamıyorlar ortalık karışıyor o yüzden tavsiye veriyorumOnlar anlaşıyor ise biz yadırgamayalım ZaLim bey aşk bu Sjsjsjsj
seni romantik serseri.kzjjxnsYaş 35 yolun yarısı eder..
Ağır ağır çıkıyorsun merdivenlerden,eteklerinde bir yığın yaprak,dönüp ağlayacaksın bir gün bana bakarak..öyleymiydi bu şiir