9 mayista 24.yasima giricem 35+lar kudurabilir bu arada zaaaaaakonuyu açanın 30 küsur olduğu gerçeği sjsjsj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
9 mayista 24.yasima giricem 35+lar kudurabilir bu arada zaaaaaakonuyu açanın 30 küsur olduğu gerçeği sjsjsj
iyi ki doğduunn Aliii9 mayista 24.yasima giricem 35+lar kudurabilir bu arada zaaaaaa
sagol Eylülllll nice senelere birlikte ins hdgagdgahshahshahahaahshiyi ki doğduunn Aliii
Pardon 2030 da 38.yasima giricem ins yanlislik olmus qweqwqw
@Reyhan da bi 35 vardır herhalde SAD qwe
yaaa nekadar hızlısın öyle düzenlemiştim mesajı silmiştim oysa ya asjdajfjoıqwejkqwkojeqwkleqwklpwq byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy30 bile degilim byeee
Benim adım külyutmaz reyhan ben her seyi görürüm görmemis gibi yaparim o ayrı xjxcjcyaaa nekadar hızlısın öyle düzenlemiştim mesajı silmiştim oysa ya asjdajfjoıqwejkqwkojeqwkleqwklpwq byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy