40 yaşına ramak kala

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
düşündüm de 40 yaşına yaklaşan kuzenlerime abla/abi diyorum ama forumda kimseye böyle bir şey demiyoruz, küsüyorlar mı acaba? belki de geriliyorlardır... forumdaki bütün bu gerginlik 40 yaşına yaklaşan üyelerimize yeterince saygı göstermememizden kaynaklanıyordur belki de. terbiyesiziz. yoo değiliz. (sen de birilerinin ablasısın melo sus otur üzerler)

düşünsene kac yaşındasın sorusuna 40 cevabı veriyorsun?
olum çok acı lan ... 20 li 25 li yaşlarım :((((( bana gencligimi geri verinnnn

anlatı odur ki; 'sultan büyük bir suç işlemiş olarak karşısına getirilen kişiye sormuş "kırk katır mı istersin kırk satır mı?" kırk satır ile idam edileceğini düşünen ve seçenek olarak kendisine kırk katır sunulduğunu sanan adam "kırk katır!" demiş...'

tabi adamı merkeze koyup, uzuvlarından kırk katıra halatlarla bağlamışlar, ve yine anlatı odur ki; kırk parçaya bölünmüş. yani kardeşim otuza giremedik henüz ne kırkı!

keşke bunu yılmaz özdil gibi bir yere bağlayabilseydim ama kendisinin katırlarla olan münasebetinden dolayı alınmasını istemedim...

düşündüm de 40 yaşına yaklaşan kuzenlerime abla/abi diyorum ama forumda kimseye böyle bir şey demiyoruz, küsüyorlar mı acaba? belki de geriliyorlardır... forumdaki bütün bu gerginlik 40 yaşına yaklaşan üyelerimize yeterince saygı göstermememizden kaynaklanıyordur belki de. terbiyesiziz. yoo değiliz. (sen de birilerinin ablasısın melo sus otur üzerler)
e benim satastığım kisiler hep benden 10 yas büyükmüs. ben cok sonradan öğrenince biraz üzüldüm. yüz yüze tanısmıs olsak abla der saygı duyardık..bence herkes profile yasını yazsın:((

Geri