Hatem
Elmas Üye
Burası 20-25 yaş arası gençlerin takıldığı bir forum. 22 yaşında biri olarak mecbur muyum kardeşim 30 yaşındaki insanin buram buram menopoz kokan mesajlarına maruz kalmaya?bu 35 ler sana ne etti ://
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Burası 20-25 yaş arası gençlerin takıldığı bir forum. 22 yaşında biri olarak mecbur muyum kardeşim 30 yaşındaki insanin buram buram menopoz kokan mesajlarına maruz kalmaya?bu 35 ler sana ne etti ://
Vur dedik öldürdün daha o kadar kocamadık yahu :dSirius kac oldun 36 varsindir sen keke
(kesintersyapacak) hdhdh
Buralarda bir yerde 30 dan sonra geriye doğru sayıyorum yazmıştım şu an 28 imfjfjf30 üstüsündür sen ama @Sirius![]()
Cümlemi bir daha okur musunInanmam ki 28 olamazsin sen kenks yiaaaa![]()
Bu adam ömrünün en güzel 7 senesini havaalaninda çalışarak harcadı öyle dolu dolu yaşadı ki her zaman bitmez 7 senelik anısı....39'luk çıtır olarak konuya giriş yaptım.. her yaş ayrı güzellik, önemli olan dolu dolu yaşamak.
O yüzden hiçbir şeyi erteleme yapmayın. Şöyle geçmişe bakınca zaman ne çabuk geçiyor, hatırlar canlanıyor gözümüzde.
Gamze çık telefondan..Bu adam ömrünün en güzel 7 senesini havaalaninda çalışarak harcadı öyle dolu dolu yaşadı ki her zaman bitmez 7 senelik anısı....
Hdjsjdjs seninle ilgili bir şey her anlattığımda 7 senelik bi havalimani goygoyu dönüyor.... seviyoruz da gülüyoruz...Gamze çık telefondan..