Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
güncelleme: koca fiyatları 30 bin tlben limiti 15 binden almıştım ama enflasyon sebebiyle koca fiyatları 20 bine yükselmiş.
Hahaha 50 bin TL kazanmayanı almıyorlar ona göregüncelleme: koca fiyatları 30 bin tl
50k maaşlı koca bekleyen 50 yaşına kadar kışlık domates konservesi hazırlar baba evinde jhsd tam da zamanları herhalde şimdi...Hahaha 50 bin TL kazanmayanı almıyorlar ona göre![]()
Hahahaha rasko senin sonunda o baba evinde kislik domates yapan hatunlara benzemez ins50k maaşlı koca bekleyen 50 yaşına kadar kışlık domates konservesi hazırlar baba evinde jhsd tam da zamanları herhalde şimdi...
Hahaha paramizi size yedirmeyecegiz yallah baba evinizeGelirimin en az 1.5 katı kazanmayan kadın konserve yapmaya devam etsin shdjsjs
inşallah yosi ben de kendimi 50 yaşında komşu teyzelere kapağı açılmıyorsa üstüne kaynar su dökün ya da bıçakla havasını alın diye akıl verirken görmek istemem jdfhjHahahaha rasko senin sonunda o baba evinde kislik domates yapan hatunlara benzemez ins![]()
50k maaşlı koca bekleyen 50 yaşına kadar kışlık domates konservesi hazırlar baba evinde jhsd tam da zamanları herhalde şimdi...
Gelirimin en az 1.5 katı kazanmayan kadın konserve yapmaya devam etsin shdjsjs
arkadaşlar hem kışlık domatesimi yapıyorum hem de paramı kazanıyorum, ne olmuş yani?
1) 50k maaşlı koca talebi var mıarkadaşlar hem kışlık domatesimi yapıyorum hem de paramı kazanıyorum, ne olmuş yani?
ben daha çok şu "konserve yapın yaüv" söylemine takıldım. ona bakacak olursak birincisi dahi hayır. konserve yapan insan illa ki evde 50k maaş alan koca bekleyen insan da değildir halbuki.1) 50k maaşlı koca talebi var mı
2) varsa buna paralel bir kazanç mevcut mu
iki evet varsa pozisyon temiz, birincisi evet ikincisi hayır ise açık bir ofsayt
Tamam hepsini yemicem söz skdkdkHahaha paramizi size yedirmeyecegiz yallah baba evinize![]()