Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Maaş bordrolarınızı bi atın görelim hele 20 bin 10 bin alanlar..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Normalde öyle ama hükümet sağolsun doktorlara (uyanık olanlara) sonsuz bir kapı açtı. Evet, kendisi para vermiyor ama akıllı ol git tonla para kazan. Yolun açık diyo (bkz: benim memurum işini bilir, bkz: fakir, çalmasını bilmediği için fakirdir)Juju doktorları da eledi...
Sen nasıl harcayacığını dert etYani bilmiyorum. düşünmem lazım.
25-30bin temettü alanlar var bu yıl. nereden biliyorsun diye sorma…..Forumda vizyon sorunu var veya kimse hayatında istanbula gelmemiş. Ayda 20bine denk gelen parayı yıllık prim olarak müdür/müd yrd alıyor bazı şirketlerde. Kafayı yemişsiniz
Cami çay ocağında hırpani kıyafetle oturan hacı emmilerin 2 daireden aldığı kiralar bu kadar. Bağcılar’da oturup Acıbadem’deki dairelerin kirasını yiyen insanlar tanıyorum.Forumda vizyon sorunu var veya kimse hayatında istanbula gelmemiş. Ayda 20bine denk gelen parayı yıllık prim olarak müdür/müd yrd alıyor bazı şirketlerde. Kafayı yemişsiniz
Yaaa erkekkkk yhaaagg<3 sametcim bunlar bizim aramizda ilgiyi uzerine cekme lutfen..Sen nasıl harcayacığını dert et
9m arabası olanı gördükten sonra konuyu okuyamıyorum bile….Yaaa erkekkkk yhaaagg<3 sametcim bunlar bizim aramizda ilgiyi uzerine cekme lutfen..
Bu arada 20 bini asiri bulanlara bende biraz sasirdim. Ayda 80 bin kazanani gordukten sonra ben sasirmayi biraktim..