40 bin tl'den az kazanan erkekle evlenilir mi?

Konu sahibi son olarak 39 gün önce görüldü
olay aslında 20-30-50 kazanma olayı değil. kazanan kazanıyor da orana vursak ne kadarı bu seviyede kazanıyor. ülkenin yarısı asgari ücretle çalışıyor, bunun bir tık üstü asgarinin üstü alıyor. faiz, kira, borsa, kripto, sosyal medya gelirleri vs. bu tarz ek gelirleri dışarıda tutarsak maaşlı çalışan olarak azınlıkta kalır bu dedikleriniz.

henüz beni terk etmediğin için olabilir, denenmeye hazırım, teşekkürler.
ne yeri ne zamanı biliyorum ama şiirde de diyor ya ''siz geniş zamanlar ummuştunuz, çirkindi dar vakitlerde bir sevgiyi söylemek, yılların telaşlarda bu kadar çabuk geçeceği aklınıza bile gelmezdi'' ama o geniş zamanlar gelmedi be arif. ben evleniyorum arif. geç kalmışlıklarını da al ve elit üyeliğinle kendine benden 16'lı rulo havlu kağıt ısmarla... yeter umarım. :(

ne yeri ne zamanı biliyorum ama şiirde de diyor ya ''siz geniş zamanlar ummuştunuz, çirkindi dar vakitlerde bir sevgiyi söylemek, yılların telaşlarda bu kadar çabuk geçeceği aklınıza bile gelmezdi'' ama o geniş zamanlar gelmedi be arif. ben evleniyorum arif. geç kalmışlıklarını da al ve elit üyeliğinle kendine benden 16'lı rulo havlu kağıt ısmarla... yeter umarım. :(
o zaman ben gideyim 16'lı rulo havlumu satın alıp tinder'dan gold üyelik alayım. umarım çabuk unutur ve atlatırım :(

Ben 20binden cok daha fazla kazaniyorum ama kiskanc hemcinslerim tarafindan topa tutulmaktan korktugum icin solememistim :/

o deilde zamaninda miningden cok iyi kazandim ya tam zamaninda yapmisim bu isi diorum kendi kendime vallahi :)

En düşük maaş Asgari ücret bir tık üstü 5-6 bin. Taş çatlasın alınabilecek maaş 7-8 bin lira nasıl evlenecek bu gençler akıl sır erdiremiyorum. Üzerine bir de kira, elk, su, doğalgaz vs mümkün değil. Tam sadlık bir durum.

Cami çay ocağında hırpani kıyafetle oturan hacı emmilerin 2 daireden aldığı kiralar bu kadar. Bağcılar’da oturup Acıbadem’deki dairelerin kirasını yiyen insanlar tanıyorum.

Başlığa gelince evlenilir evlenmesine ama İstanbul’da yaşamayı yeniden gözden geçirmek gerekebilir.
9C249C86-DC41-4FEB-9C07-6B87D4BDF3C9.jpeg

Cözemediniz mi daha bunu?

1 senede nereden nereye :D 20 binin altı sadece asgari ücretliler kaldı galiba. bunun güncellenmesi lazım, yetiş juju

Günceli ne bunun şu an?
(bu arada 15k mesaj…..) heheheh

Son düzenleme:
Geri