40 bin tl'den az kazanan erkekle evlenilir mi?

Konu sahibi son olarak 39 gün önce görüldü
20 binden az kazanan...
Erkek...

Bu ikisinin aynı cümlede olması oksimoron zaten.

Juju doktorları da eledi...
Normalde öyle ama hükümet sağolsun doktorlara (uyanık olanlara) sonsuz bir kapı açtı. Evet, kendisi para vermiyor ama akıllı ol git tonla para kazan. Yolun açık diyo (bkz: benim memurum işini bilir, bkz: fakir, çalmasını bilmediği için fakirdir)

GETAT diye garabet bisey var.
Geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamalari. Dünyada hiç bir yerde böyle bişey yok.

Elinize enjektör alıp biraz mercain biraz diprospan çekiyorsunuz. Maliyet 20 lira. Sonra hastanın neresi ağrıyorsa (başı beli omzu sırtı hiç farketmez) oraya sapliyorsunuz. Ohhh al sana nöral terapi. Bunun daha fantazilisi var. Hacamat. Minik kesikler atıp tercihen kupayla emdiriyorsunuz. Sofistike bişi.

Aman hacamat dini temalı. Öyle işler yapmayalim derseniz oturt abi hastayı koltuğa. Kafasına simit florasan gibi bişey bagla. Neymiş trankranial manyetik stimülasyon.. tamaaam her derde deva. Migrenden epilepsiye demanstan multiple skleroza oradan depresyona. On seansa hiç bişey kalmaz.

Ya o kadar da değil biraz tıbbi şeyler de olsun dersen al abi hastanın kanını. Santrifüj et. Trombositleri ayır. Dizine yap dizi iyileşir. Keline yap keli iyileşir.

İsmi enteresan olan tedavi mi istedin. Kolay. Kök hücre tedavisi.. gen tedavisi..
Allah Allah uzaya çıkıyoruz. Yok lan biraz karın yağı alıp ilk metodda olduğu gibi neresi ağrıyo ise oraya sapla gitsin.

Seans seans.. dolarla al ödemeyi. Avroyla al. Deste deste verirler.

Ama git adam gibi bypass ameliyatı yapmaya çalış belediye işçisi kadar para kazanamazsin. Üstüne de hastaya Allah korusun bişey falan olursa güzel bir döverler sonra da takarlar karnına bıçağı.

İşini bilene cennet cennet.

Son düzenleme:
Ya kusura bakmayın nolur , tutamadım kendimi ( 20 bin kazanan erkek, sayın bakalım kaç tane )

1654719118943.png

ayda max 5 bin kazanan karşı cinslede hic evlenilmez puahahahahahahahahhahaahahah zuhahahaahahah

Ayda ne 20bini ya, ortalamaya vurunca günlük masrafıma yakın o para : ddd

Forumda vizyon sorunu var veya kimse hayatında istanbula gelmemiş. Ayda 20bine denk gelen parayı yıllık prim olarak müdür/müd yrd alıyor bazı şirketlerde. Kafayı yemişsiniz
Cami çay ocağında hırpani kıyafetle oturan hacı emmilerin 2 daireden aldığı kiralar bu kadar. Bağcılar’da oturup Acıbadem’deki dairelerin kirasını yiyen insanlar tanıyorum.

Başlığa gelince evlenilir evlenmesine ama İstanbul’da yaşamayı yeniden gözden geçirmek gerekebilir.

Yaaa erkekkkk yhaaagg<3 sametcim bunlar bizim aramizda ilgiyi uzerine cekme lutfen..

Bu arada 20 bini asiri bulanlara bende biraz sasirdim. Ayda 80 bin kazanani gordukten sonra ben sasirmayi biraktim..
9m arabası olanı gördükten sonra konuyu okuyamıyorum bile….

hükümet bu foruma el atmalı, evlenmek isteyen binlerce üye var ama para yok... reisim duy bizi. şimdi şansımı azaltıcam belki ama olsun, sizler yabancı değil forum kankilerimsiniz. instagrama girin ve 50 binden az takipçisi olan ama etkileşimi de yüksek, geleceği olan hesapları keşfedin ve yürüyün. sonra paris'te düğün yaparsınız, canınız sıkılınca chanel'in davetine katılıp ''ıyy'' dersiniz. zara'dan aldığınız ürünleri trendyolmilla diye linklersiniz. girin bu dünyaya. girelim.

Peki forumda var mı 20 bin kazanan? Asıl önemli şeye parmak basılmamış.

Geri