4 yıldır ona açılamadım

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Ben de uzun süre söylemediğim bir aşk yaşadım, içim yanıyordu. Sonra söyledim, bir rahatladım ki sormayın, sonra unuttum gitti. Mesele söylemekte yatıyor, gerisi kolay, test edildi onaylandı :)

Orta bire giderken üniversiteli bir çocuğa aşık olmuşum çocuk Eskişehir de okuyor ve arkadaşımın kuzeni. O da aşık olmuş gibi yapmış neyse ben açıldım ozamanlar karşılık veriyor sanıyordum telime şöyle mesaj gelmişti bi süre sonra " sen daha çok küçüksün büyüklere aşık olunmaz diye ders verdim sana hoşçakal"
Küçükler de aşık olurdu oysa :X

Orta bire giderken üniversiteli bir çocuğa aşık olmuşum çocuk Eskişehir de okuyor ve arkadaşımın kuzeni. O da aşık olmuş gibi yapmış neyse ben açıldım ozamanlar karşılık veriyor sanıyordum telime şöyle mesaj gelmişti bi süre sonra " sen daha çok küçüksün büyüklere aşık olunmaz diye ders verdim sana hoşçakal"
Küçükler de aşık olurdu oysa :X
Erkek işte..

• Kahkaha
Tepkiler: ne
üzülme canımın içi niye öyle takılı kaldın ki

• Kahkaha
Yeğenim ilk okula başlayınca beğndiğn bir çocuk ile tanışmış. Evde sormuşlar beğendiğin biri var mı? diye, o da söylemiş.
Bir gün kendisi gidip o çocuğa sormuş, sen kimi beğeniyorsun? diye. Çocuk başka bir kızın adını söylemiş. Biricik yeğenim bu duruma çok bozulmuş ama belli etmemiş. Küçücük kalbi küçük yaşta kırılmış. Aklıma birden o geldi.

• Beğen
Geri