4 yıldır ona açılamadım

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben de uzun süre söylemediğim bir aşk yaşadım, içim yanıyordu. Sonra söyledim, bir rahatladım ki sormayın, sonra unuttum gitti. Mesele söylemekte yatıyor, gerisi kolay, test edildi onaylandı :)

Orta bire giderken üniversiteli bir çocuğa aşık olmuşum çocuk Eskişehir de okuyor ve arkadaşımın kuzeni. O da aşık olmuş gibi yapmış neyse ben açıldım ozamanlar karşılık veriyor sanıyordum telime şöyle mesaj gelmişti bi süre sonra " sen daha çok küçüksün büyüklere aşık olunmaz diye ders verdim sana hoşçakal"
Küçükler de aşık olurdu oysa :X

Orta bire giderken üniversiteli bir çocuğa aşık olmuşum çocuk Eskişehir de okuyor ve arkadaşımın kuzeni. O da aşık olmuş gibi yapmış neyse ben açıldım ozamanlar karşılık veriyor sanıyordum telime şöyle mesaj gelmişti bi süre sonra " sen daha çok küçüksün büyüklere aşık olunmaz diye ders verdim sana hoşçakal"
Küçükler de aşık olurdu oysa :X
Erkek işte..

• Kahkaha
Tepkiler: ne
üzülme canımın içi niye öyle takılı kaldın ki

• Kahkaha
Yeğenim ilk okula başlayınca beğndiğn bir çocuk ile tanışmış. Evde sormuşlar beğendiğin biri var mı? diye, o da söylemiş.
Bir gün kendisi gidip o çocuğa sormuş, sen kimi beğeniyorsun? diye. Çocuk başka bir kızın adını söylemiş. Biricik yeğenim bu duruma çok bozulmuş ama belli etmemiş. Küçücük kalbi küçük yaşta kırılmış. Aklıma birden o geldi.

• Beğen
Geri