Z
Z3yn3P
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Mavi gruptan HayaL , krmızı gruptan Külkedisi diskalifiye edilmiştir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sizinm o kadar çok şeyi söylemeniz gibi gereksiz evet;) ki bu 3,4 defa bana yaptığınız yorumun gereksiz olduğunu kabul etmek gibidir biz burda yasayı tarışıyoruz işini iyi yapmayan kamu görevlilerini değil;)
sizinm o kadar çok şeyi söylemeniz gibi gereksiz evet;) ki bu 3,4 defa bana yaptığınız yorumun gereksiz olduğunu kabul etmek gibidir biz burda yasayı tarışıyoruz işini iyi yapmayan kamu görevlilerini değil;)
Kaldiki hangi münazara hangi konu üzerinde oldugu yada kimin saplatigi da degil..
Bz mavi grup olarak denetimli serbestligi onaylamiyoruz cünkü türkiyenin kontrol sistemi bunu kaldirabilicek bir kapasiteye sahip degil
Konu bayağı ilerlemiş şaşı kaldım yahu :kiki:
Denetimli serbestliği onaylayın veya onaylamayın ama ben onaylıyorum. Sonuçta bu yasa gerekli çokta iyi düsünülmüş. Sonuçta hergün imzalar atılıyorsa,şehir dışıne girişler çıkışlar bildiriliyorsa ve devletin yönetiminde sürüyorsa ben bu olayı onaylarım! Zaten bu yasa içerisine geçenki sohbetlerdeki katiller tecavüzcüler vs, kapsamıyor! Onaylamayacak bir durum yok :icon_wink:
İstanbul'da 12'si çocuk 20 kadını taciz edip 1 kişiyede tecavüz eden sapık emniyet birimlerince yakalandı. Denetimli serbestlik yasasından faydalanarak cezaevinden çıkan neşterli sapık peşpeşe suçlar işlemeye devam etti.....
Konu bayağı ilerlemiş şaşı kaldım yahu :kiki:
Denetimli serbestliği onaylayın veya onaylamayın ama ben onaylıyorum. Sonuçta bu yasa gerekli çokta iyi düsünülmüş. Sonuçta hergün imzalar atılıyorsa,şehir dışıne girişler çıkışlar bildiriliyorsa ve devletin yönetiminde sürüyorsa ben bu olayı onaylarım! Zaten bu yasa içerisine geçenki sohbetlerdeki katiller tecavüzcüler vs, kapsamıyor! Onaylamayacak bir durum yok :icon_wink:
Devlet oradan bakınca okadar salak veya umursamazmı gözüküyor ?
Tecavüze uğrayan bir çok kişi korktuğu için zaten pasifleşif ve polise ihbar etme gereği bile duymuyor! Bizim milletimiz bu kadar cahillese biliyor.
Hayir anlamadin anlatamadim yada. Oyle diyelim. Balim bak simdi demek istiyorumki. Tecavuze ugrayan kizlarin diyeyim henuz resit olmayan bir kizi dusun tecavuze ugruyor ve korkulari yuzunden polise veya bir buyugunr bile anlatamiyor. Ee sonuc o kimseye soylemedigi icin tecavuz edenin kim oldugu bilinmiyor. Bu cahiller varkende tecavuzculer tabi kol gezer. Yani birazda buna sebeb insanimiz oluyor. E ne oluyor tecavuzcu bidaha girisimde bulunuyot hadi yakalandi diyelim. Ee devlet buna ne yapar sen soyle. Sonucda devletin bildigi vukuat bir tane? Hadi onuda gectim zaten tecavuzcuye denetimli serbestlik olmaz diye biliyorum.
Hayir anlamadin anlatamadim yada. Oyle diyelim. Balim bak simdi demek istiyorumki. Tecavuze ugrayan kizlarin diyeyim henuz resit olmayan bir kizi dusun tecavuze ugruyor ve korkulari yuzunden polise veya bir buyugunr bile anlatamiyor. Ee sonuc o kimseye soylemedigi icin tecavuz edenin kim oldugu bilinmiyor. Bu cahiller varkende tecavuzculer tabi kol gezer. Yani birazda buna sebeb insanimiz oluyor. E ne oluyor tecavuzcu bidaha girisimde bulunuyot hadi yakalandi diyelim. Ee devlet buna ne yapar sen soyle. Sonucda devletin bildigi vukuat bir tane? Hadi onuda gectim zaten tecavuzcuye denetimli serbestlik olmaz diye biliyorum.
SAMSUN’DA DAMLA’NIN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN DÜĞÜN MAGANDASI SERBEST
SAMSUN’da, 10 Temmuz 2010 tarihinde düğünde ateşlenen tabancadan çıkan kurşunun başına isabet etmesi sonucu yaşamını yitiren 8 yaşındaki Damla Karadağ’ın ölümüne neden olduğu suçlamasıyla 5 yıl hapis cezasına çarptırılan 22 yaşındaki Harun Kılıç, cezası 2 yıldan az kaldığı için Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında serbest bırakıldı.
birde bu yönden bakalim olaya, bir Suclu denetimli serbestligi elde etti , toplumdan gelebilecek olumsuz sosyal
tepkilere karsi basa cikamaz.
Kırmızı gruptan hiç cevap gelmiyor konuya az duyarlı olsak ya![]()
valla kardeşim haklısın tek başıma şahsen bunu yapmayı istemiyorum arkadaşlar buraya kimse laf olsun diye girmesin artık ya ilgilenmeyecekseniz boşuna Münazaracı olmayın bu kadar basit!!!
Fikirleri belirtmek çok başka ama şahsen ben katılımın bu kadar düşük olacağını ummuyordum
kesinlkile bende çok şaşırdım böyle bir duruma herkesin işi gücü olabilir ama bende boşta olan bir insan değilim ama işinin hakkını vermeli insan şimdiden mavi gurubu kutluyorum çok ilgili ve güzel yorumlar yaptınız iyi savundunuz taktir ettim![]()
Ekip ruhulakin işi olanlar diskalifiye edildi ama daha 2 gün var belki atağa geçer kırmızı grup
![]()