35 yaşında baba parası yiyen erkek

Konu sahibi son olarak 1417 gün önce görüldü
Baba zenginse yesin tabi de bunların iş beğenmeyenleri var bir de.

Varsa param ne evladımın nede eşim dedigim insanın zorluk, sıkıntı yaşamasını istemem. Sonuçta ailemiz çocuklarımız en kıymetlilerimiz. Asalak, kendine güvensiz ve en önemlisi kibirli olmayacak şekilde faydalanmalarını sağlarım.

Açıkçası ben çatır çatır yiyorum, olurda yanlışlıkla evlenirsem benim çocukta yiyecek. Ulan kızım olurda enişte yerse paraları kahır eder ölürüm :) bunca tarla, bağ, bahçe kime kalacak, kızlar dm açık bilginiz olsun.

Ben kadın olsun erkek olsun çalışıp üretmesinden ve kendi parasına sözünü geçirmesinden yanayım. Hele ki erkek çalışmıyorsa eyvah eyvah çok yazık.
Babayı arkaya almak, destek almak önemli ama her zaman değil. Ev alırsın, işini kurmak için yardım alırsın, evlenirken destek alırsın bu güç verir insana. Her şeyi tek başına yapmak da yorar doldurur insanı ana babaya karşı. Destek alınır ama yeri geldiğinde de destek olunur. Ben her şeyi tek taraflı sevmiyorum.

35 yaşındayım babam paramı yiyor
Bu işte bir terslik var sanırım.

Helali hoş olsun.

Cok zor ve ozel durumlar haricinde, bir insan 18 yasindan itibaren mumkun oldugunca kendi ayaklari uzerinde durmayi bilmeli. Yeterince kazanamiyordur, ailesi elbette yardimci olur. Ama sorumluluk almak, bir insanin kazanabilecegi en buyuk meziyetlerden birisi.

Kadin da calismali, en azindan ekonomik ozgurlugunu saglamali. Yoksa, ev icinde soz hakki olmuyor malesef (hele de ataerkil bir yapisi olan toplumlarda). Eger bir cocuk veya bir aile buyugune bakim soz konusu ise, o zaman beraber bir karara baglanmali.

Uretmek, kendini gelistirmek cok onemli

yanlış bir durum çok zenginde olsa baban çalışmalısın veya babanın meslegi neyse onu devam ettirmelisin baban dinlenmeli artık

Tarlayı satılığa çıkardım ahahaha.

Bir de hep kendi para kazanmak zorunda kalan erkek var.
<-------
Fazla aramasın gözler diye belirteyim dedim

aynı evi yaşamak elektriğine suyuna alışverişine karışmamak eğer baba parası yemekse evet yiyiyorum.

peder zengin napıyım. geçende beni aramış şey soruyor oğlum bmw x6 mı alayım Audi Q7 mi dedim baba git range rover al .s

Geçen babam aradı şey soruyor oğlum doğan se le ix 1.6 lpg bordo cehennem alevi araba var alayım mı diyor dedim baba 2 ekmek bi yoğurt al gel açız

Bu da bir basari bence .))) Ben en son babamdan ne zaman harclik aldigimi dahi hatirlamiyorum, babam sanirim bana baligi vermedi, baligi tutmayi ogretti. Evimi de, arabami da, ne baba parasiyla ne koca parasiyla aldim.

bu şeyleri geçeli çok oldu
boru değil canım
Babanızın parası varsa yiyin.
Bunda bir yanlış yok.

Geri