30 yaşında bekar kariyer sahibi kendi ayakları üstünde duran kadın.

Konu sahibi son olarak 3004 gün önce görüldü
biz genel yorum yapıyoruz herkesin hayatı kendine ama eşimin kariyerle işle uğramasını istemem maaşım ikimize yeter herkese açık bir konu olduğu için şahsi düşüncelerimi yazdım düşüncelerim kimseye bağlamaz kanun değil

35 40'ina geldiğinde etrafındaki kişilerin hepsi evlenmiş ve yalnız kalmış kariyeri dışında elde sıfır olan kadın tipinin alt leveli.

Parayı önemseyen, işin herşey olduğunu sanan biraz ukala ve kendini bilmiş bir tayfa oluyor çoğunlukla.

Bide süreklide bunu dile getirirler marifetmiş gibi. 30 yaşına gelmişsin bekarsın bi zahmet kendi paranı kazanıp kendi ayakların üzerinde dur. hayvan kadar olmuşun hala birilerine muhtaç halde yaşıyorsan boşa nefes alıyorsun zaten.

Çok büyük bir işmiş gibi görmem normal durum yani.

konu başlığının formasyonu icabıyla diğer konu sandım ve girdim))

cesurdur kimseye ihtiyaç duymadan hayat kurar ve devam ettirir.

Bir de dovseydiniz kadini.

Neymis 40 yasina gelince kariyerden baska bir sey olmayacakmis elinde? Sebep?
Sizin hic arkadasliklariniz, dostluklariniz olmuyor mu? Kadin sadece evlenmek istemiyor olamaz mi? Su on yargilarinizdan bir kurtulun ya.

30 yasina gelmis, bekar erkek hakkinda bir konu aciliyor mu? Birakin da insanlar nasil istiyorlarsa oyle yasasinlar. Bak yine sinirlendirdiler beni .p

rahat hatundur,kariyerinin zirvesindedir,30 olup evlenmediyse zengindir de,he bi de guzeldir vjdkf
(tanidik geldi bu tanimlama sana da oyle geldi mi rasko)

Bu konu da kanıtlıyor ki;
Çoğu erkeğin kendisinde hak olarak gördüğü durumu kadında lütuf olarak görmesi kadar b.ktan bir durum yok.

Ama tek.eksigi evliliktir ve yaş Kemal'e ermiştir

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teyzem bu. 38 yasinda kendi isini yapiyor bekar , ve mutlu. Beni de evlendirir yine evlenmez :)

En iyisini yapan kadın biz evlendik ,çoluk çocuğa karistikta ne oldu

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes kendi işine baksa ne güzel olur.. 30 yaşındaki kadının evlenip evlenmemesinden sana ne, ona ne, kime ne.. Evlenince noluyor yani, başınız göğe mi eriyor?.. Çok istiyorsanız siz evlenin de, siz de rahatlayın biz de rahatlayalım.. Hey Allah'ım.. :hıı:

(Tamam sakinim artık..)

Pohpohlanacak ya da yerilecek bir yani yok. Kendi tercihi.

Ah nasil da kaliba sokulmus bi kadinsin sen oyle.

Geri