30 yaşında bekar kariyer sahibi kendi ayakları üstünde duran kadın.

Konu sahibi son olarak 3004 gün önce görüldü
Çok değil 2 ay sonra 29 olmanın verdiği ruh hali ile "aman en güzeli işime odaklanayim ben"
Diyip ortalarda gezecegim diye düşünüyorum..

Bazısı bunu isteyerek yapar, bazısı istemediği halde istiyorum görüntüsü verir. Nasıl yapıcaz bunun ayrımını?

Bi 23 yaşında kpss calışmak değil

artık sıra evliliğe gelmiştir
iyi birine kapak atması gerekir ki değsin.

25 yasindayim babamin ayaklari ustunde duruyorum spontane yasiyorum cok kararsizim ve cok cirkinim.
Allaaaammmmm gidim bileklerimi kesim gelim hic bir staandartaaa uyamiyoooommm :ddd

Mantık evliliğine maruz kalabilir bu bahsedilen kişi.

30 olunca bu işe bi son verip evlenmeyi düşünüyorum kısmetse:D

evlenip napcanız lan bekarlık sultanlıktır

2 Sene var daha yapabileceklerim yapayım bari .d

Ufku cok genis olan insanoglunun(!), kadini sadece iyi bir evlilik yapip yapmamasiyla veya cocugu olup olmamasiyla degerlendirmesinin neticesinde, evde kalmis damgasina maruz kalacak kisidir.

Evlilige bu kadar onem vermeyi birakip, kadinlarin potansiyellerini ortaya cikarmasina yardimci olsak keske..

paralel evren senaryosu olarak ;
15 yaşında konfeksyonda çalışıp kendi ayakları üstünde durmaya çalışan okuma olanağı olmayan kız `dan daha popidir

neyse daha var
ben cikiyim konudan : )

nihayetinde evde kalmıştır.

O kadın kapılması gereken kadın :)

5 ay sonra o kişi benim. 5 ay içinde evlenmiyorsam eğer toplumun lafını sözünü göz ardı edip hayatıma bakmaya devam ediyor olacağım. Forumdaki yaşımdan bekarligimdan rahatsız olan bir takım kişiler içinde Üzgünüm ha ha ha.

Artık günümüzde o kadar çok ki. Kadın erkek ayrımı bile saçma.

Çalışacaksın, ayaklarının üzerinde duracaksın tabiki. Evlenir evlenmezsin o sana kalmış kimseyi ilgilendirmez.

Sana ne der geçersin

Bundan 10 yıl sonra kendisi olacağıma inandığım kadın.
Bunu yazdığım için "ehe evlenmeyeceğim diyen ilk gidiyor bil ehehe" diyenler olacaktır.
Haklısınız ehehehe.
Hayatın ne getireceğini bilemem ama şimdilik geleceğim hakkında görüşüm bu yönde.
-
Tercihlerinden ödün vermeyen, işini bilen, karakterli kadındır.

Geri