Larien
Elmas Üye
2 çok mu? Çokluk belirten bir rakam mı? Aklımda deli sorular.
Hayır mesela 10, mesela 9 bunlar çok
2 az
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 çok mu? Çokluk belirten bir rakam mı? Aklımda deli sorular.
ikisi aynı şey değil çünkü birinde yöneticinin konudaki kişilere hitaben uygunsuz bir söylemi vardı, bundaysa belirsiz bir kitleye karşı geyik amaçlı kullanılmış bir jargon var. o yüzden ona alınanlar oldu da buna olmadı. kaldı ki o gün özür dileyen arkadaşa gösterdiği olgunluk için teşekkür de ettim. bence şu forumda üslupla ilgili uyarı alacak son insanlardan biriyim. böyle gereksiz müdahaleler de insanları ortamdan soğutur benden söylemesi.Daha fazla uzatma bu meseleyi bence azizim. Simdi dagilin diyene marabanizmiyim ben sizin diye cevap veriyorsan ve sonra o yonetici senden özür diliyorsa, bu sekilde baslikla konu açarken dusunmen lazim. O yoneticilere surekli verdiginiz uslup onerilerini birazda kendiniz kullanmanizi tavsiye ediyorum.
kaos ortamı var, yerimizi alalım.
ikisi aynı şey değil çünkü birinde yöneticinin konudaki kişilere hitaben uygunsuz bir söylemi vardı, bundaysa belirsiz bir kitleye karşı geyik amaçlı kullanılmış bir jargon var. o yüzden ona alınanlar oldu da buna olmadı. kaldı ki o gün özür dileyen arkadaşa gösterdiği olgunluk için teşekkür de ettim. bence şu forumda üslupla ilgili uyarı alacak son insanlardan biriyim. böyle gereksiz müdahaleler de insanları ortamdan soğutur benden söylemesi.
9 sayfa boyunca iyrenç bir mizah okudum arkadaşlar, tşk hepinize.
![]()