30 yaş üstü forum üyeleri

🕒 Konu sahibi 15 saat önce aktifti
Daha fazla uzatma bu meseleyi bence azizim. Simdi dagilin diyene marabanizmiyim ben sizin diye cevap veriyorsan ve sonra o yonetici senden özür diliyorsa, bu sekilde baslikla konu açarken dusunmen lazim. O yoneticilere surekli verdiginiz uslup onerilerini birazda kendiniz kullanmanizi tavsiye ediyorum.
ikisi aynı şey değil çünkü birinde yöneticinin konudaki kişilere hitaben uygunsuz bir söylemi vardı, bundaysa belirsiz bir kitleye karşı geyik amaçlı kullanılmış bir jargon var. o yüzden ona alınanlar oldu da buna olmadı. kaldı ki o gün özür dileyen arkadaşa gösterdiği olgunluk için teşekkür de ettim. bence şu forumda üslupla ilgili uyarı alacak son insanlardan biriyim. böyle gereksiz müdahaleler de insanları ortamdan soğutur benden söylemesi.

Öyle ya da böyle bu konuda eğlendik, özellikle edrinin çeyrek altın fiyatı vermesine çok güldüm sjsj rasko'nun business ve ekonomi şakası da iyiydi
Business tarafında olduğumdan emin gibiyim

ikisi aynı şey değil çünkü birinde yöneticinin konudaki kişilere hitaben uygunsuz bir söylemi vardı, bundaysa belirsiz bir kitleye karşı geyik amaçlı kullanılmış bir jargon var. o yüzden ona alınanlar oldu da buna olmadı. kaldı ki o gün özür dileyen arkadaşa gösterdiği olgunluk için teşekkür de ettim. bence şu forumda üslupla ilgili uyarı alacak son insanlardan biriyim. böyle gereksiz müdahaleler de insanları ortamdan soğutur benden söylemesi.

Maalesef bazen yazilarin arkasindaki manaya degil yani icerige degil basliga bakar arkadaslar. Neden baktim veya nasil boyle anlarsin diyemeyiz. Normalde bu tarz basliklari senden gormeye alisik olmadigim icin garipsedim.Kimsenin eline koz vermemek lazim, keyifli forumlar dilerim.

Aze hanım yeterince dışarıda duruyorum, ama konuları uzaktan okuyorum bu aralar. Zaten ilgi çekici kimse yok forumda :)

• Beğen
Tepkiler: Aze
9 sayfa boyunca iyrenç bir mizah okudum arkadaşlar, tşk hepinize.

67ca1cb482b2da14c357bf1a5ffc79a5.jpg

Üstte ki yorum harika ya güldüm ölmekten. :D

Ne 30 yaş üstüyüz ne 25 yaş altı.
Ne tuttuğumuz takım şampiyon, ne desteklediğimiz parti iktidar.
Ne olacak böyle?

No Pasaran, editlemeden once ne yazmisti, birileri soylesin :P

25 ile 30 arasında ki dehlizlerde verdiğim mücadele ve savaşın hiç bir kıymet Harbiye’si kalmadı

İyi yaşımıza uygun bir konu açılmış :D 30+ olmaya yakınım :p

9 sayfa boyunca iyrenç bir mizah okudum arkadaşlar, tşk hepinize.

67ca1cb482b2da14c357bf1a5ffc79a5.jpg

Avatarında yeterince düşündüğünü görüyorum :d bir de komikli birşeyler olunca atıyorsun ya :d
Bütün okuduğum ve yazacağım şeyler şu yorumunla uçtu alavarez çok sağol :d

Pis moruklar.
As bu ben.

Geri