30 yaş üstü forum üyeleri

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Konu basligini duzenledim. Raskolnikov kendine hitap edilmesini isterken gayet nazik kibar bir uslup benimsenmesini defalarca deklare edip “ defolsun “ icerikli bir konu basligi biraz celiskili olmus. Daha dikkatli olalim.

“ FORUM “ dedigimiz seyin zaten genel manada alici kitlesi 1990 ve altini kapsiyor bunun en buyuk sebebi tabiki 2000’li yillarin basinda vbulletin ve dolayisiyla forum tabanli sitelerin tum dunyada populer olmasi.

Ergenlerle dolu olsa daha mi iyiydi, bilemedim.

Ben de geliyorum sade hanımcım... mantıklı bi hareket...

Konu basligini duzenledim. @Raskolnikov kendine hitap edilmesini isterken gayet nazik kibar bir uslup benimsenmesini defalarca deklare edip “ defolsun “ icerikli bir konu basligi biraz celiskili olmus. Daha dikkatli olalim.

“ FORUM “ dedigimiz seyin zaten genel manada alici kitlesi 1990 ve altini kapsiyor bunun en buyuk sebebi tabiki 2000’li yillarin basinda vbulletin ve dolayisiyla forum tabanli sitelerin tum dunyada populer olmasi.

Ergenlerle dolu olsa daha mi iyiydi, bilemedim.
arkadaş bunun ayrımını yapmak bu kadar zor olamaz. konuda bir tane dahi alınan, gücenen insan yok, geyik olduğunun herkes farkında. muhabbetin vurucu kısmı da o vurucu başlık zaten.

bana karşı kibar olunmasını istiyor olmamla şu mevzunun gerçekten hiçbir alakası yok. editasyon çok gereksiz olmuş.

arkadaş bunun ayrımını yapmak bu kadar zor olamaz. konuda bir tane dahi alınan, gücenen insan yok, geyik olduğunun herkes farkında. muhabbetin vurucu kısmı da o vurucu başlık zaten.

bana karşı kibar olunmasını istiyor olmamla şu mevzunun gerçekten hiçbir alakası yok. editasyon çok gereksiz olmuş.

Daha fazla uzatma bu meseleyi bence azizim. Simdi dagilin diyene marabanizmiyim ben sizin diye cevap veriyorsan ve sonra o yonetici senden özür diliyorsa, bu sekilde baslikla konu açarken dusunmen lazim. O yoneticilere surekli verdiginiz uslup onerilerini birazda kendiniz kullanmanizi tavsiye ediyorum.

Halbuki o kadar az bir forum kariyerim var ki... ben şimdi niye elendim durup dururken... gidiyorum evleneyim bari

Geri