+30 olmasına rağmen kendini genç ve yolun başında göre insan

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Önceden evden 10 dakikaya hazirlanip cikiyordum, simdi 15 dakikami aliyor.

Hayat enerjisi olan insan bence

Forumlar sanki daha dün birleşmiş gibi, ama aradan tam 5 sene geçmiş. Zamanı durdurmak mümkün değil, o yüzden her yaşta, her saniyenin tadını çıkarmak gerekiyor.. hep her şeye geç kalıyoruz maalesef..

Neyse demiycem nazar felan değmesin sonra kjkhkh

• Kahkaha
Tepkiler: ne

+30 olmasına rağmen kendini genç ve yolun başında göre insan ;​

Her haliyle yaşamaktan keyif alıp mutlu olmayı bilen insandır : )
Mutluluk derken kime , neye göre elbette göreceli kavram olsa da.
+30 da aynada gördüğüm +20 lilerden çok daha genç çok daha güzel çok daha enerjik.. : )
Sanırım tam anlamıyla mutlu olmanın ve hayatta en önemli şeyin kendin ve kendi mutluluğun olduğunu idrak edebildiğin yaş evresi..
İnanın bana siz kendinizi sevdikçe seviliyor yine kendinize olan saygınız arttıkça insanların size saygısı artıyor .
İnsanın en yakın düşmanı da kendisi en yakın dostu da kendisi : )
Ne olursa olsun geçen hiç bir saniye geri gelmeyecek o yüzden hissettiğimiz her anın tadını çıkarmak lazım..

Döneminin gerekliliklerini yerine getirmiş olabilir.. güzel bir çocukluk, iyi bir ergenlik dönemi, iş, eş falan. Ne bileyim yoksa 30 oldu diye göbek atıp kendimi çok genç ve yolun başında hissediyorum diyen aklını delirmiştir.
Ha ama 30 olduğuma hala inanamadigim dogru. Ergenken 30 o kadar büyük bir yastı ki bir şeyler daha farklı olacak sanıyordum ama sanki hala aynı hissediyorum gibi. Şimdi öğrencilerime 31 diyince gözlerini belertip hocaaağğmm hiç o kadar gostermiyorsunuz diyorlar ama gösteriyoruz bence ya. 30 çok büyük geldiği icin yakistiramiyolar o yaşı sadece. Bir de ben genelde esprili ve guleryuzluyum ondan olabilir. Tam Z kuşağı öğretmeni unvanını boşuna almadık...

Muhtemelen 30umda da böyle hissederim çünkü neden hissetmeyeyim ki?

Ne 30 ya ben 40 da forumu bırakırım ayıp olur artık ahaahah

Size de anlatayım hemencik… Dün saçlarımı bakırımsı bi şeye boyattım. Bu sabah sigara almaya gittim, kadın kimliğimi görmek istedi akshddkdhddhdjdhdh Kimlik ne için isteniyordu? 18 yaşından emin olmak için. 18? Skfhfnfjhfbfbfb
Oğğhkkkkk nasıl keyiflendim.

mesele yolun başında olmak değil, başında olmak istediğin yolu bulmak dostlar. siz yolu bulun da yaş kaç olursa olsun o yolun başında olmak nasıl gençleştirir sizi bi görün… (melo yücedağ)

Geri