+30 olmasına rağmen kendini genç ve yolun başında göre insan

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Günümüz Türkiyesinde bir insanın -eğer şanslıysa- okulu bitirip, askerliği yapıp, düzgün bir işe girip tutunması, maddi olarak rahatlaması, bir ev ve/veya araba alması, özgürlüğünü kazanması zaten takribi 35 yaşını buluyor.

Hayattan kasıt, öğrenci evinde 3 erkek yaşamak, öğünleri simitle geçiştirmek, basit alışverişler için para biriktirmek, dışarıda yemek yeme anlayışı ekrem coşkun döner, eğlence anlayışı da bir kutu bira alıp moda sahilinde içmekse eğer doğru bir önerme olabilir.

Konu sahibinin Arto 30 a merdivan dayamasi.

en sevdiğim insan 30 yas üstü insan, aklı basında olgun.. cocuklarla uğrasılmıyor. anlatıyorsun anlamıyor, yoruyor..ayrıca insanın kendini nasıl hissettiğinin tasası sana düstü hey allam.

30+ bir ayağı çukurda, genç sayılmaz.

30 olan artıyı eklemeye az kalmış biri olarak; varlığınızla ilgili sorunları hissetmeye başlıyorsunuz. Az önce dişçiden geldim (hayatımda ilk defa dişçiye gitmem gerekti).

Gördüğüm diğer bir bakış açısı, imkanlar nezdinde olmuş. Yaş ile hayat şartları genelde doğru orantılıdır zaten. Değilse, boşa yaşıyorsunuz.

Hayat 30 yaşından sonra çok çabuk geçiyor gençler, hayatı kaçırmamak için erken yaşlarda gelecek planı yapın.

30 yaşında olmamdan dolayı epeydir bu yaş aralığını değerlendiriyorum. Bence 26 yaş ile 40 yaş arası bir insanın her şeyi yapabileceği dönem.
Eğitim, tecrübe, ekomomi, sevişme yetisi hepsine sahip olduğun donanımlı bir yaş aralığı. 32 gibi evlenmeyi ve 50 ülkeyi görüp tanımayı düşünüyorum.
Şimdilik 8'deyim sınırlar açılınca geriye 42 kalıyor : )

Dipçe : Evlenince de gezilebiliyor, 2 yılda 42 ülke gezmeyeceğim.

Eee normal değil mi bu. İnsanın hayatın anlamını anladığı anlamlandırdığı zaman dilimi 30’lar.

beybifeys suratim olmasa yanmistim goren max 23 24 diyor..p

20 li yaşların başındaki ergen olucağıma 30 lu yaşlardaki halimi tercih ederim :D

çok gariptirki en fazla 23 24 gösteriyorum. 30+ olmama rağmen. yeah

Bide öyle olup kendini zeki olgun zannedenlerde var üzücü

Eğer kişi bir kadınsa kendisine hak veririm, zira kadınlar yaşlandıkça ruhları gençleşir. Avcı erkeklerin de kulağına küpe olsun. :D

Eğitim hayatı ve sonrasında iş-güç derken belli bir hedefe ulaşman ortalama 35-40 yaşını buluyor, hal böyle olunca da çoğu insan için hayatın bu yaşlarda başlaması normaldir.

Geri