30 milleti düşman olarak gören Nihal atsız.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kendisi soy bakımından türk ırkıyla hiç bir alakası yoktur.ne soy bakımından nede sima olarak,lakin çoğu türk olmayan milliyetçi gibi o da bunu ölümüne savunmuştur..

Yağmur Oğlum!

Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol.

Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.

Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler yeni düşmanlarımızdır.

Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar yarın ki düşmanlarımızdır.

Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler içer(de)ki düşmanlarımızdır.

Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı.

Tanrı yardımcın olsun!

Nihâl Atsız
4 Mayıs 1941

Ne yapayım abi yani şimdi.
50 sene önceki konjonktüre göre bir ideoloji benimsemiş adam. fikirleri sakat ama kendince tutarlı. Ha, sadece bugün bakınca değil. Kendi döneminde de karşıtlari olmuş hatta fikirleri yüzünden yargılanmış, hapis yatmış. Ben kullanabileceğim her ideolojiye sıcak bakarım. Bu Turancı kafası kullanışlı bir kafa. Eğer yayılabilse idi bugün Arap kültürünün kölesi olmazdım. E tabi kurunun yanında yaş da yanardı.

Ne yapayım abi yani şimdi.
50 sene önceki konjonktüre göre bir ideoloji benimsemiş adam. fikirleri sakat ama kendince tutarlı. Ha, sadece bugün bakınca değil. Kendi döneminde de karşıtlari olmuş hatta fikirleri yüzünden yargılanmış, hapis yatmış. Ben kullanabileceğim her ideolojiye sıcak bakarım. Bu Turancı kafası kullanışlı bir kafa. Eğer yayılabilse idi bugün Arap kültürünün kölesi olmazdım. E tabi kurunun yanında yaş da yanardı.
Gene ateist mi oldun

Gene ateist mi oldun
Elhamdülillah. Birinci Cumhuriyetçilerin en büyük hatası, iç güvenlik meselesini irticadan daha çok önemsemeleri oldu. Mollaları küçümsediler. Gol oradan geldi. Neyse artık önümüzdeki maçlara bakacaz biraderim.

Elhamdülillah. Birinci Cumhuriyetçilerin en büyük hatası, iç güvenlik meselesini irticadan daha çok önemsemeleri oldu. Mollaları küçümsediler. Gol oradan geldi. Neyse artık önümüzdeki maçlara bakacaz biraderim.
Sen sokak röportajlarındaki dayılara dönmüşsün biraz tartıştıktan sonra bu fetöcü ,pkklı deyip halk kahramanı oluyorsun bir anda

@Yabani yo asla. Hiç öyle bişey yapamıyorum. Aksine seninle aynı tarafta görüş belirttim atsız konusunda. Öyle olmasaydı "Tini şad mekanı ucmağ olsun" falan yazardım.

Hem bak 50 sene ölen adam üzerinden provokasyon yapmana gerek yok. Al bak daha dünün olayı. Bunu nereye koyacağız?

Hem bak 50 sene ölen adam üzerinden provokasyon yapmana gerek yok. Al bak daha dünün olayı. Bunu nereye koyacağız?

En azından iki yüzlü değiller niyetini açıkça söylemişler .normalde terörün tamamen bitmesi için bazı tabuları yıkmak lazım.lakin karşında evladını kaybetmiş binlerin acısı var.onları düşünmeden böyle kitabın ortasından konuşmanın ağır sonuçları olacaktır..anormal isteklerde bulunmak aptallıktır böyle bir tehlikeli zeminde.hdp dışındaki partiler hepsi üç kağıtçı iki yüzlü siyaseti var alayı kapatılmalı boşa masraf hepsi..

En azından iki yüzlü değiller niyetini açıkça söylemişler .normalde terörün tamamen bitmesi için bazı tabuları yıkmak lazım.lakin karşında evladını kaybetmiş binlerin acısı var.onları düşünmeden böyle kitabın ortasından konuşmanın ağır sonuçları olacaktır..anormal isteklerde bulunmak aptallıktır böyle bir tehlikeli zeminde.hdp dışındaki partiler hepsi üç kağıtçı iki yüzlü siyaseti var alayı kapatılmalı boşa masraf hepsi..
Da Vinci tablosu gibi mesaj valla. Üzerine ansiklopedi yazılır. Her cümle efsane

"İki yüzlü değiller" derken terörist olduklarını saklamıyorlar mi dedin. O zaman neden TC milletvekilligi yapıyor. Ben olsam reddederim böyle birşeyi.

"Terörün bitmesi için tabuları yıkmak lazım" aşkım tabu falan yok ki burada. Toprak istiyorsunuz, vermiyoruz. Dünya da böyle işliyor bu.

"Karşında evladını kaybetmiş insanlar varken böylesine kitabın ortasından konuşmuş olmanın ağır sonuçları olacaktır" derken terörün (ki buna hak arama diyeceksin) herkese acı ve gözyaşı getirdiniğini kabul ediyorsun ve bu konuşmayı yanlış değil ama zamansız buluyorsun. Peki doğru zaman ne zaman sence?

"Anormal isteklerde bulunmak aptallıktır" yani Öcalanin sana göre serbest bırakılması imkansızdır ve bunu istemek aptallıktır. Peki hal böyle iken, günümüzde hala HDP nin Öcalan ismi olmadan derdini anlatamayacak kadar beceriksiz olmasına ne demeli? Yoksa beceriksiz değiller de bile isteye provokasyon peşinde olabilirler mi?

"HDP dışındaki partiler şöyledir böyledir kapatılsın" demişsin. Türkiye'nin tek partisi HDP olmalı yani. İyi güzel ama yukarıda yazdığın çizdiğin şeylere ve paylaşılan videoya bakarsan HDP hiç de öyle merkez Türkiye partisi çizgisinde değil gibi ha, ne dersin?

Git elini yüzünü yıka. Olacak vaaar olmayacak var.

Son düzenleme:
Nesini begenmiyon Yabani?

Hayır Öcalan dediğin adamı lider olarak görmek bugün için kullanışlı değil ki. Adam Kürt bile değil. Ermeni. Öyle soyad mi olur. Sahne adı işte belli. La adam ajan. Sana çalışmıyor. Kriminalize olanları etiketlenmiş sürmüş ovaya aynalı sazan gibi. TC de keklik gibi avlamış. Bu kadar aleni bişeye de kafanız bassın la. Velev ki devrim lideri. Şu saatten sonra senin işini nasıl görecek? La AKP destekleyen Kürtler çok daha akıllı. Bakmış adamlar karşı taraf ırk kartı ile geliyor. Çekmiş din kartını "aynı ümmetteniz" diyerek sahada kalmış. Almış yürümüş. Gayet akıllıca ve pragmatik bir hareket. Yav biraz izan ya izan.

Hayır Öcalan dediğin adamı lider olarak görmek bugün için kullanışlı değil ki. Adam Kürt bile değil. Ermeni. Öyle soyad mi olur. Sahne adı işte belli. La adam ajan. Sana çalışmıyor. Kriminalize olanları etiketlenmiş sürmüş ovaya aynalı sazan gibi. TC de keklik gibi avlamış. Bu kadar aleni bişeye de kafanız bassın la. Velev ki devrim lideri. Şu saatten sonra senin işini nasıl görecek? La AKP destekleyen Kürtler çok daha akıllı. Bakmış adamlar karşı taraf ırk kartı ile geliyor. Çekmiş din kartını "aynı ümmetteniz" diyerek sahada kalmış. Almış yürümüş. Gayet akıllıca ve pragmatik bir hareket. Yav biraz izan ya izan.
Kardeş daha demin sana dedim bırak şu sokak dayıların muhabbettini,yakıştırmasını.adamın Ermeni olup olmadığına garanti edemem.Türkiye’ye kötülük yapmak için Ermeni olmana gerek yok.şayet 15 temmuz bize kime güvenip,güvenmeyeceğimizi ortaya koymuştur..bazen düşmanı annen bile doğurabiliyor

Öcalanın dayısı MİT kurucuların başında yer alıyor.Çatlı ile aynı okulda eğitim görmüş,islamcı bir yönüde var.devlet bazen teröre karşı bazende kullanıcısı durumunda..

@Yabani
Bak güzel kardeşim
Gelsin arkadaşlar yazılanları okusun hakem olsun.

La sen savunuyorsun Öcalan'ı ben değil. Sonra kalkıp ülkeye zarar vermek için Ermeni olmaya gerek yok diyorsun. 15 temmuzla ne alakan var. Kime güveneceğini nasıl öğrendin. Kimmiş güvendiğin?

@Yabani
Bak güzel kardeşim
Gelsin arkadaşlar yazılanları okusun hakem olsun.

La sen savunuyorsun Öcalan'ı ben değil. Sonra kalkıp ülkeye zarar vermek için Ermeni olmaya gerek yok diyorsun. 15 temmuzla ne alakan var. Kime güveneceğini nasıl öğrendin. Kimmiş güvendiğin?
Sen git yat la izaha zamanım yok.resmî terör ile gayri resmî terörün arasında kalmışsın

Valla ne istiyorsun söyle yapacam. Öyle ağzım yüzüm kıvırma. Ama HDP ile PKK arasında organik bağ imajı uyandırdıran her hareket size eksi yazar. Buna göre siyaset yapın. Akıllı olun. Kimse yanınızda duramaz.

Nazilerin Türkiye şubesiydi. Günümüzde kurtarıcı olarak lanse edilen kimi sol-popülist figürler her tarafa mavi boncuk dağıtabilmek adına parklara ismi dahi verebiliyor ve bu vesile ile meşrulaştırabiliyor. Oysa meşru bir yanı yoktur. Fikirleri tarih tarafından lanetlenmiştir ve gerici bir akım olarak siyaset bilimlerinde yer almaktadır. Fikirlerinden ötürü hapis yattığı argümanı kısmen doğrudur ama hapis yatmasına vesile olan şey sadece fikirleri değil o dönemki küresel güç ilişkileridir(SSCB’nin ikinci dünya savaşını kazanacağı kesinleştikten sonra iktidar olan CHP’de bunu gözeterek bir tercihte bulundu ve ülkedeki ırkçı akımlara karşı tutumunu sertleştirdi).

La çok ergenvari olacak da, climax yabaniye acimamis. Tokat manyagi yapmış. Yabani kendi ile çelişen sözlerine karşı climaxa cevap veremeyince git yat demiş.

Adam hem atsiza türk bile değil diyor, hem de Kürt olmayan adamı Kürt savunucusu olarak görüyor. Cevap olarak da Ermeni mi değil mi bilemem deyip konuyu 15 temmuza bağlıyor.

Valla ne istiyorsun söyle yapacam. Öyle ağzım yüzüm kıvırma. Ama HDP ile PKK arasında organik bağ imajı uyandırdıran her hareket size eksi yazar. Buna göre siyaset yapın. Akıllı olun. Kimse yanınızda duramaz.
Cilko benim siyasi görüşüm yoktur.dünya görüşümde etobur olan her canlı gözümde terörist olmasıdır.ilkel düşünceleri geride bıraktım.ben şanslıyım kendimi Avrupa’ya gitmekle kurtardım.şansız olanlarda kendi kaderini çizme özgürlüğü vardır.maalesef şiddet insanı medenileştirdi ileriye taşıdı.bana kalsa insanın kökünü kurutmaya taraftarıyım.öyle bir gücümüz yok işte,sırf Allah yalnız kalmasın diye görmezlikten geliyoruz..

La çok ergenvari olacak da, climax yabaniye acimamis. Tokat manyagi yapmış. Yabani kendi ile çelişen sözlerine karşı climaxa cevap veremeyince git yat demiş.

Adam hem atsiza türk bile değil diyor, hem de Kürt olmayan adamı Kürt savunucusu olarak görüyor. Cevap olarak da Ermeni mi değil mi bilemem deyip konuyu 15 temmuza bağlıyor.
Keşke yazdıklarımı anlasan tam bir türk sıfatı alacaktın,kimliğini taşımakla yetinmişsin.bin defa oku ne dediği mi belki anlarsın kuş.

Geri