30 milleti düşman olarak gören Nihal atsız.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
1000 metre yakınından dahi geçmeyeceğim bağnaz bir fikir babası.

La çok ergenvari olacak da, climax yabaniye acimamis. Tokat manyagi yapmış. Yabani kendi ile çelişen sözlerine karşı climaxa cevap veremeyince git yat demiş.

Adam hem atsiza türk bile değil diyor, hem de Kürt olmayan adamı Kürt savunucusu olarak görüyor. Cevap olarak da Ermeni mi değil mi bilemem deyip konuyu 15 temmuza bağlıyor.
Dahası var :D
En son "ya arkadaş ben Türkiyede bile yasamiyorum. Kıçımı kurtardım. Kafama göre fantazi dünyam var yoksa bana ne **Spam/Adversiting** HDP den Öcalandan Türkten Kürtten" dedi.

İnanılmaz bir tecrübe yaşadım.

nihal atsız'ı acımasızca eleştirenler gitsinler o döneme bir baksınlar. murat bardakçı ve ilber ortaylı'dan dinleyebilirler. siyasi görüşünü geçtim edebi yönüyle de çok kuvvetli bir isimdir bana göre. şiirlerini severim.

Bozkurtlar diriliyor _ z vitamini ve dalkavuklar gecesi. Kitaplarıni orta okulda okumuştum _ lise öğretmenim açtığı kitabevinde satıyordu
Kırmızı. Renkli iman ve islam adında bir kitapda vermişti

Bazı milletlerin bazı milletlere _ fazilet mi_ meziyet mi desem üstünlük mu deniliyor siz koyun _ türkler, farslar, çinliler, ingilizler, araplar yunan yada helenler . Büyük devletler medeniyetler. Kurmuşlar .hiç kürtlerin afrikalılar büyük medeniyet kurduğunu duydunuz mu? Hele kürtler asiretlikten kurtulup hiç devlet kurmamislar .apo olmasa örgüt kuramazlardi .pomak devleti var _ kürt devleti yok

Geri