Oyun 3 üye 3 Yorum

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 276 gün önce görüldü
Havayıdişleyenadam ve Laedri
Tom ve Jerry

embesil, beni bu nickle tanıştırdığınız için teşekkürler….

duhan, döngüsel, yelda

Duhan değişik:DD
Döngüsel arada yorumlarını görüyorum tanımıyorum
Yelda çok tatlı yorumları var

Angie- Plesk- Sux

@angie : bizim mahallenin kızı gibi
bir kahve yap da içelim demedigim kaldı işte
@Plesk : diye yazılıyor ben sipelk diye okuyorum
@Sux : larişinkii tam bir hanımcı aynı performansı sıçım aylarında da görmek ümidiyleee

@imamkallavi & @leavemealone & @Lawyer

ohooo ağustos'tan beri bu 3 güzide ve nev'i şahsına münhasır arkadaşı kimse yorumlamamış mı yauuvv...... hemen.......

@Lefty daha düne kadar fener konularının değil önünden, 5 km yanndan bile geçmeyen ama bu sene tarihinin en iyi kadrosu kurulunca rambo okan'a bağlayan ve dediğine göre 7 sülalesi futbol vs ile ilgilenen forumun sabih kanadoğlusu. Aeg fener'le dalga geçince ouuuuuu karamurat fener'e laf söyleyince auuuuuu........

@Melodram diğer if'ten gelen bir (simaen) tanışıklığımız var aslında ama muhabbetimiz yoktu. bi ara kısa bir konuşmuşluğumuz oldu ama artık konuşmuyor. üzücü tabi ama saygı duyulası. biz sever, sayarız. iyi bir galatasaraylıdır. iyidir, hoştur ama tersinin de bir o kadar pis olduğundan eminim. ayık olun. yapmış olduğu enfes yorumlar zevkle okunasıdır.

@Raskolnikov fener konularındaki yorumları hariç diğer birçok fikir beyan ettiği konulardaki görüşlerini (denk geldikçe ve sanırım avukat da olması nedeniyle) özellikle takip eder, okurum.

---------------------------------------
@Favela
@HosgeldinHarunAbi
@glu

Climax: Fikirlerimiz uyuşmayabilir ama seviyorum. Tespitleri 10/10.
Sade: Çok mutlu ol ya. Senin adına sevindim bu sabah. :*
Zeyna: Çok şeker birisi, seviyorum. Hep olsun burada. <3

melis/need/w

Melisi tanidiklari cok seviyor, vardir bir bildikleri
Need kendini olympostan düsmüs saniyor

Nyc
Run
Alavarez

Nyc, benim kaç senelik arkadaşım bilmiyorum. Onun size tepki vermesi için değerli olmanız gerekiyor. Takmaz, umursamaz. Aşırı cömerttir ffkrhrh mistik durumlara hep önem verir. Forum deyip de “her şeyimi bilen” dediğim insandır. Güvenimi zedeleyecek bir hareketini dahi görmedim, hissetmedim. Zamanla vardığım sonuçlar böyle şekillendi. Ciyerparem <3333

Run, aşırı bi’ adam, yaramaz çocuk gibi fjfh Kaç yaşında olursa olsun her zaman kariyerli seksi genç çıtır bir kadın peşinde olacak fkfhfh ona “slm” yazarsanız alacağınız ilk cevap “fotilesene” olur diye düşünüyorum skfjfhf eğlenceli biri.

Alavarez, forumun en cool kadınıdır, ne geçmişte ne şu anda bunu değiştirecek biri olmadı benim için. Tarzı, tavrı her şeyi hayran olunası. Keşke daha çok görsem <333

Sirius
W
Shinigami

Sirius, aa. Kırtasiyeci miydi?

-
Öteden gelen cümbüşün sesi, yüreğime bir ağıt gibi işliyor karanlıkta.
Sonra sormuştum, belki birkaç cümle sonra daha, parlak Sirius nerede?
Çok yıllar önce bir düğün alayına maruz kaldım, bende tek başıma içiyordum, bir şeyler karaladımdı olduğunca, o yüzden severim Sirius u,
belki kırmışımdır affola.

-
W

Tarihi fotoğrafları mı vardı, fotoğrafların hikayesi mi?
Bitti mi hikayeler?
Devam etmeli. Sanki bana yardım mı etmişti bir zaman? Aşırı üst düzey unuttum, özür dilerim ama sanki içten minnettarım, kesin, aaa bana çeviride yardım etmişti sanki ya, minnettarım, minnettar... Değilse de, olduk o kadar, boşver.

-
Şining.

Bilmiyorum hakkında sıfırım, özür dilerim belki bu kadar burada olup da, neden birkaç sohbetimiz olmamış? Ben zaten sokulmam kimseye belki de animehanım gıcık alıyordur benden ne bileyim. Varolsun.

Kimi yazayım ki.

Son üçü yazayım konudaki, üstümden gitsin.

Angie
Sür.
Yatacakyerinizmiyok?

Evet forumda sevdiğim bir üçlü, tam bir eski Barcelona orta sahasının üçlüsü gibi..

@Angie kitap okuyan adam diye diye ömrümüzü yedi, ah kitaplarım vah kitaplarım dedi yıllardır.. kitapkonuşanadam nick'li arkadaşım var, en sonunda foruma üye yapacağım.. bu ara biraz çizgisinin dışında görüyorum, inceden laf atmalar sağa sola.. olsun, haklı nedenleri vardır.. kitapçı çocuklar, efendiler, imanlıları boşver enci, itlik serserilik yapanlara bak biraz.. selam.

@Süreyya hanımcığım, biriciğim, en sevdiğim. Miniğim benim ya, dert ortağım, sevinçlerimi bölüştüğüm, çok övdüm az da öpeyim :* iyi ki varsın canım benim, bilirdişi :) bilge kadınım..

@yatacakyerinizyok beni oyuna alıştırdı, gece gündüz oynuyorum. Mavi saçlım, güzel burunlum merhaba. Son zamanlarda aktif, hafifçe show yapıyor forumda, seveni çok.. rakibi yok! O bir MVP killer. Derin birisi..

@Alavarez @ismail89 @ala'turka

Alavarez: Güzel ve zeki bir kadın.
ismail89: Onu hep bir önceki gün artan yemek suyundan makarna yapması ile hatırlayacağım… fjjdjf
Alaturka: İyi biriydi. Bir dönem sanki akppli gibiydi. Sonra sola mı kaydı. Bir şeyler oldu ve küstü galiba
Süreyya Run W

Süreyya tanımıyorum ama cok sevilen biri
Run iyidirrrr ya , sadece biraz fevri o kadar
W hanimcim cok kibar , kendi halinde ve yardımsever

Uzman , Arpes , Ivan

• Öpücük
Tepkiler: W
Uzman başka bir platformdan tanıdığıyım beyfendi bir arkadaş..

Arpes Kürt sevmeyen Kürt ..

İvn beyi sevmiyorum o yüzden yorumsuz kjkhjhjv

sezen reyhan need

Geri