Oyun 3 üye 3 Yorum

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 276 gün önce görüldü
Doğu tanımıyorum
Climax CHP nin çomarı
Sezen Üzümlü kekim <3

Stockholm sendromu - Hilal - Raskolnikov

stock: sonuna 3125648 tane nokta koyduğu yazılarını severis... ahh bir de girdiği konuları dağıtmasa dadından yinmeyecek.. selam sana hacım..
hilo: nam-ı değer düz hilo :p kendisi adamdır sana da bol selamlar sevgiler
rasko: forumda eli yüzü düzgün, aklı başında yorum yapabilen nadir üyelerdendir. sağlıkla kal bro.
(niye hepinize selamlar, sağlıkla kalın vs dedim bilmiyorum sanki yolculuğa çıkacakmışım gibi sdöhd)

Lupe
Hakan
juju

Lupe: Forumun en guzel kızı ve çok içten birisi sevdiriyor hemen kendisini:)
Hakan: Kızlarıyla iliskisini begeniyorum...Babalar ve kızları ...
Juju: Bu aralar kaos istiyor ama hayırlısı..Severim jujuşu ici dısı bir...

Türk
Bahtiyar
Plesk

aze: yılların aze'si be. nereden nereye geldik be aze'si. bazen uzak, bazen yakın aze'si. biz büyüdük ve kirlendi mi dünya aze'si... ne diyon melo'su sjhhs. burada güzel bir renkti, bence gelebilir artık. gelmemesine de sonsuz hak verip, saygı duyarım tabii çünkü gelmemek de çok haklı bir tercih. keyfi yerindeyse sorun yok. seni yorumlarken ıslak kelebek dinlemek istedi canım, hissedip sen de dinle. teşkürler...

iki nokta: genel olarak eğlenceli yanıyla aktifti ama artık daha az aktif, bi dönem çok çıkışları oluyordu sanki doğru hatırlıyorsam. forumsal kara kutularının anahtarları ondaymış gibi dolanıyordu, belki de ondadır bilemem... evlendim gibi birkaç yorumunu da gördüm son zamanlarda, gerçekse tebrik ederiz değilse de tebrik ederiz. bu memlekette bekar kalabilmek de kolay değil, sağlam bi duruş istiyor sjhs.

run: yıldızlarımız zıt düştüğünden beri muhabbetimiz yoktur ama şu hali forumda en sevdiğim hali. muhafaza etmesi dileğiyle...

melis
morfinyus
ponyo
sizi seçtim kızlar...

Melis: bana seni hatırlatan tatlı bir üye, uzaktan uzağa seviyeli bir iletişimimiz var. Hoş bir insan olduğuna inandığım.

Ponyo& ? Morfinyus: ikisi hakkında da hiç bir bilgim yok o yüzden ne yazsam boş.

Ponyo
Morfinyus
Sezen

Ponyo: Reyom iyidir sevdiğim bebeklerden ...şu sıralar birbirimize zaman ayıramıyoruz fazla ama:(
Morfinyus: Morfi bebişi kendisini sevmemeniz imkansız bir şekilde sevimliliği ile sevdirir kendini ...
Sezen: Şu sıralar fazla göremiyorum geliyor gidiyor denk gelemiyoruz.. iyidir lalik:=)

nedebenmecnun / aegishjalmur / karamuratbenim

nedebenmecnun: fotoğraf yarışmasına gönderilen fotiler içinde en beğendiklerim onunkiler oluyo genelde.
aegishjalmur: içlik ile her buluşmamızda İSTİSNASIZ adı geçer. ve forumda her mesajıyla beni kopartıyor. insanın modunu tavan yaptırır bu adam.
karamuratbenim: bakın forumlar aleminde eeeeeeen eski tanıdığım ve aşırı sevdiğim insanlardan biri karamuratbenim hocam olabilir. liseden mezun olduğumda üniversite tercihimi beraber yaptık resmen -good old days- :') sonra atama tercihlerimi de beraber yaptık hahaha. başımın tacıdır valla.

arifç
nilda
emare

@angie : Sıkı bir Fenerkolik. Savunma modunu seviyorum. Forum oyunlarında da denk gelmekteyim.
@Psinoza : Karga nicki daha güzeldi, en azından ben beğeniyordum. Güçlü bir bilgi potansiyeli var. Yorumları derin.
@Serçe : Kendini bilen ve doğal olarak saygısızlığa gelemeyen biri. Yersiz iki tartışmalar içine de girmezse bal kaymak olur.

@ilahimorluk & @İmam Kallavi & @Sux

Ilahimorluk harika bir insandir.
Annesi ile irtibatim vardir.

Imam imam iste.d

Sux iyi biridir.

Edri
Juju
Ne bilim sey Yarmagül

• Beğenmedim
Tepkiler: Sux
edri: bir dönem muhabbetinden keyif aldığım biriydi, gelgitli ruh hali bazen hayattaki adımlarına da yansıyor ve kendi kadar karşıdakini de yoruyor. bi noktadan sonra karşıdakilerin çok önemi yok da kendine dikkat etsin, hayat bazen böyledir.
juju: sabah sabah güzel tırnaklarıyla günümüzü güzelleştirdi sjhs <3 gözü kapalı love listemden. onun en çok unuttuğu şeyleri unuttuğunu anladığı anlarını seviyorum, unutmak bi insana bu kadar yakışmamalı muck.
yarmagül: forumun en güzel kızlarından, fallarına inanın bence siz ben inandıkça yaşanıyor hepsi... hisleri güçlü, muck.

anna / lari / siri
(NERDESİNİZ)

anna k. - becerikli, yetenekli ve eğlenceli bir kadın! yazım hatalarına istinaden sıkıştırması keyifli oluyor, tıpkı yıldız tilbe gibi de biraz tutarsız. komik kadın. gjkfj

lariko - sık rastlanabilecek bir kadın değil. zekası, donanımı, eğitimi, görgüsü ve terbiyesi dudak uçuklatacak cinsten. yerleşik şehirli, bir kaç göbek öncesinde ise saraylı, kralın değil de kraliçenin kızı! ben, onu layıkıyla anlatmaya mahir olamayabilirim fakat biliyorum ki, her görüşmemizde tekrar tekrar aşık oluyorum. kadı kızının kusuru ise, inatçılığı ve yırtıcılığı! bazen bir şeylere ikna edene dek başıma ağrılar giriyor.

sirius - güpegündüz bir yurdum köylüsü, benim hatun pek sever. değinilebilecek, övülebilecek ya da yerilebilecek bir özelliğine rastlamadım. default insan.

aze - juju - lefty

aze, ne iyiyiz ne kötü. bi ara bana saydırmıştı ama hatırlamıyorum nedendi, ne demişti. geçenlerde de bi lavlaştık. heralde artık huşu içindeyiz. yaşlandık.:D
juju çok tatlı biri. sevilesi. bence yani..
lefty ya bu aralar nasıl dövüyor herkesi. işte aradığım ruh. aradığım kan. ne öyle saygılı saygılı. yeter ayol.<3

need, serçe, otantik

@need : Pek sık denk gelmiyorum forumda ama standart bir kullanıcının üstünde potansiyeli ve yapısı var. Yorumları kaliteli.

@Serçe : Mizah içerikli yazılarını beğendiğim, kalitesinden ödün vermeyen ve açık/net oluşu ile takdirimi alan birisi.

@Otantik Varoluş : Kendisini pek tanıma fırsatım olmadı ama rumuzunu beğendim.

@huri & @Canis Major & @Alpha

Zifir, çoooook oldu yok
mastor, severim sevilirim de, kitap paslaşmalarımızı özledim bir de
nightblue, o da kayıpgillerden

fernando, larien, L_

Geri