Oyun 3 üye 3 Yorum

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 279 gün önce görüldü
Abaris forumun entel ablalarından diye hatırlıyorum sanki
No1 hiç tanımıyorum daha yeni bikaç kere gördüm Huri de pek tanımıyorum malesef

Larien Sade Papatya

Sevgili @GeN , yukarda verilen nickleri yorumladiktan sonra oyunun devamliligi icin alta uc uye yazmalisin

• Beğen
Tepkiler: 0
Alper – Duruşunu, olaylar karşısında tutumunu takdir ediyor, yöneticilik vasfının hakkını verdiğini düşünüyorum.
Hatem – Natürel, düşüncesini olanca şeffaflığıyla ifade eden, haksızlığa uğradığı vakit ölçüsünü koruyamayacağını düşündüğüm biri..
Hüma – Bir ara fotoğrafını görmüştüm çok masum yüz hatları ve çok güzel gözleri var bahtı da güzel olsun inşallah..

Prodesmotes, Majik, Heisenberg?

@Alper, saygılı ve sevgili adminimiz.
@Hatem, reis naber?
@Hüma, hiç sevem.

Geç kalmışım onlarida yorumlayayım. .p

@Prodesmotes, aklıma domates geldi sebepsizce, hatırlayamadım kendisini profiline bakmam gerekecek. (:
@Majik, severim ve sayarım onu.
@Heisenberg, yemek yemeği baya baya çok seviyor.

@hahahah hanımcığım, @Run bey ve @X bey.

@ala'turka bir kenan doğulu şarkısı der ki; sendeki bu değişim hoşuma gitti, şekli de güzel
@Rain eğer benim hatırladığım rain ise saf, temiz bir arkadaştı. üstteki üye hakkındaki düşüncelerini paylaşmadan duramayan bir yapısı vardı.
@Myself sakin, oturaklı bir mizacı var. hiç sohbet etmedim ama oturup konuşulsa keyif alınacak tipte biri gibi.

Lefty
La'edri
f5

@Lefty merhaba, tanışalım mı?

@La’edri kanka selam, seninle de tanışabiliriz istersen

@f5 süper bir nick, seninle de tanışalım xd

Raskolnikov
Oggy
X

edit1: neden etiketlenmiyor bilmiom :(
edit2: tmm anladım

Raskolnikov; Forumda gördüğüm kadarı ile forum yönetimine muhalif bir üye.

Oggy; Eğlenceli bir tiplemeye benziyor.

X; Forum sahibi. Kullanıcılar ile gereksiz polemiğe girdiğini düşündüğüm yöneticilerin lideri.

Melodram, glu, f5

Melodram; Yorgunluğun üstüne içilen kahve gibi.. sabır için cekilen tesbih gibi.... şiddetli bir yağmurdan sonra acan bir güneş gibi..
sarma sararken pişirmeden ciğ çiğ yemek gibi... hanımefendi Zeki Müren gibi bir "Sanat güneşi"
"Unutulmayanlarda bugün" diye programım olsa ilk yayınlayacağım kişilerin başında geliyor... hayırlısı.. yakşamlar...

glu; tanıyanlar değer ve saygı duyuyor.. önemli bir zat olsa gerek..

f5; sevdimi saygımı kazanan biri.
böyle kalender insanlar hakkettiği değeri görmeliler...

Favela, Kimbuhatunyahu, Sirius

Fevela: Iyi sevecen genç kizlarin sevgilisi
Kimbuhatunya: henuz tanışamadık
Sirius: iyi oda sevecenler arasinda. tokatlıydı sanirim

X
Alper
Mehmet

@malumatfuruş ,karalama defteri konusunda yazdıklarını takip ederim genelde. İc oğlanı ile olan dostluğunu da pek severim. O güzel mesleğinde ve hayatında güzellikler dilerim.

@Abaris hanimcim nerelerdesiniz keşke daha çok aktif olsanız da görümce dedikodusu yapsak... Mis gibi tatil yapıyor şu an mutluluğu daim olsun.

@ibadeath , görüşlerimiz çok farklı olsa da kırıcı biri olduğunu düşünmüyorum yani en azından kadınlara karşı lol herkes farklı ne diyim saygı olunca gerisinin önemi kalmıyor. Evladı ile bir ömür mutluluklar dilerim.

@Lefty @kLara @Süreyya (uc arkadaşı da etiletledim ehe)

@Lefty aklı başında ve ağırbaşlı bir kişilik.

@kLara Kahvesever ve öz bakımına dikkat eden bir arkadaş. Ara sıra gündeme dair yaptığı yorumları görüyorum, güzel şeyler yazıyor.

@Süreyya Benim açımdan orta noktada buluşmanın zor olduğu üyelerden. Yazdıklarını okurum ince ince giydiriyor ama çok anlaşılamıyor diye düşünüyorum. Müzik zevkini beğeniyorum.

@Serasker @Hatem @Kitai

Diğer iki arkadaşı tanımam haklarında pek bilgim yok.
O yüzden yanlış bir şey söyleyerek üzmeyelim simdi insanları.

@Hatem : geçtiğimiz beş yıl içinde burada gördüğüm en vicdanlı adamdır kendisi. Olayları hep mantık çerçevesinde doğruyu yanlışı ayırt ederek irdelemeye çalışır.
Severim.

Maral
Larien
W

Maral: çok takip edemedim pek yorum yazmıyor foruma.
W: isminin nilüfer olduğu ve yurt dışında yaşadığı dışında pek fikrim yok, bazen eğlenceli yorumlarına denk geliyorum.
Larien: "o sahne" başlığını acayip sahiplendim ya iyi ki açmışsın :D Anna gibi o da tanımadan sevmeye devam ettiklerimden, pozitif enerjisi daim olsun.

Majik, glu, huri

Majik pek tanımıyorum ama eğlenceli biri gibi
Glu yazdıklarını takip ediyorum da önceden daha çok katılıyordum kendisine şimdilerde biraz daha farklı düşündüğümüzü düşünüyorum
Huri küstürdüler kızı ya ben tepkilerine bayılıyordum

Sade , Shinigami , Stockholm Sendromu

• Üzgün
Tepkiler: glu
Geri