3 çocuktan 2'sinin eşinin kuzeninden olduğu ortaya çıktı.

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
konya'da gerçekleşen, 17 yıllık evliliği karşılıklı anlaşarak sona erdirdikten sonra komşularının talebiyle çocuklarına dna testi yaptıran babaya, 9 ve 12 yaşlarındaki çocuklarının kendisinden olmadığını; adamın kuzeniyle yaptığını itiraf etti.

adam :

benim evimde, benim soframda, benim yatağımda yıllarca dost hayatı yaşamışlar.
ben otelden gelip, akşam da inşaatlarda çalışmaya gittiğimde bunlar evde hayatlarını sürdürmüşler.
bu beni psikolojik olarak yıktı. komşularımın hepsi kuzenimin eve girip çıktığını görmüşler, ama akrabam olduğu için böyle bir şeye ihtimal vermemişler.
boşandıktan sonra bana bilgi verdiler. gece geldiğini, balkonda oturduklarını, kahve içtiklerini görmüşler, ama öz kuzenim olduğu için farklı düşünmemişler.

şahsi yorumum : adam inşaatta ter dökerken kadın yatakta ter döküyormuş.

kaynak : Konya'da DNA Testiyle Ortaya Çıkan Gerçek: Yıllarca Çocuklarının Babası Olduğunu Sandı!

Senin olmadığın yerde kuzenin senin evine neden bu kadar çok grip çıktı ?
Kardeşin bile değil. Hiç aklına gelmedi mi kuzenim ben yokken evde napıyor diye?

Senin olmadığın yerde kuzenin senin evine neden bu kadar çok grip çıktı ?
Kardeşin bile değil. Hiç aklına gelmedi mi kuzenim ben yokken evde napıyor diye?
Görmemiş ki adam
Komşuları boşandıktan sonra demiş biz gördük diye

Servet sayar olayida konya da yasandi. Normal boyle seyler..

Bu cahil ayılar korunmak nedir onu da bilmiyorlar ve adi bir aldatma ile nihayete erecek olaylar arap saçına dönüyor.
Şimdi bu çocuklar büyüdüklerinde ve bu hikayeye vakıf olduklarında nasıl bir psikoloji yaşayacaklar düşünemiyorum.

Allah belalarını versin ya iğrenç reziller. Adamın psikolojisini düşünemiyorum..
Hele çocuklar öğrendiyse onlar için daha zor. Yazık gerçekten.

Yillardir tek bi komşumun evine odaklanmam kim girmiş, kim çıkmış vb.
Hala adını bilmediğim kimle nasıl yaşadığını bilmediğim bir sürü komşum var. Evlerine birinin girdiğini duysam dönüp bakmam, göz göze gelmem bile hızlıca evime girerim.
Bana pek normal gelmiyor komşumun evime kimin girip çıktığını bilmesi.
Ailemle yaşarken de mal mal sorular soran komşularımız olurdu sinir olurdum.
Bu Anadolu kültüründen gelen insanlarda çok daha yaygın.

Yillardir tek bi komşumun evine odaklanmam kim girmiş, kim çıkmış vb.
Hala adını bilmediğim kimle nasıl yaşadığını bilmediğim bir sürü komşum var. Evlerine birinin girdiğini duysam dönüp bakmam, göz göze gelmem bile hızlıca evime girerim.
Bana pek normal gelmiyor komşumun evime kimin girip çıktığını bilmesi.
Ailemle yaşarken de mal mal sorular soran komşularımız olurdu sinir olurdum.
Bu Anadolu kültüründen gelen insanlarda çok daha yaygın.
deli gibi dikizlemek başka, bahsettiğin şeyler başka. memlekete, tatile vs. giderken komşusuna anahtar teslim eden milletiz. bunun adı mahalle kültürü ve sadece anadoluya özgü değil.

deli gibi dikizlemek başka, bahsettiğin şeyler başka. memlekete, tatile vs. giderken komşusuna anahtar teslim eden milletiz. bunun adı mahalle kültürü ve sadece anadoluya özgü değil.

Benim denk geldiklerimde hasetlik akıyordu.
Dediğim gibi benim hiçbir komşumdan da dogru dürüst haberim yoktur mesela. Belki benimkisi eksikliktir,hatadır fakat memnunum. Hoşlanmıyorum hayatımla ilgili bir şekilde bağlantı kurulmasından, soru sorulmasından. Eve kuzenim mi girmiş, partnerim mi girmiş. Bakmasınlar iyi niyetle de olsa ben bakmiyorum.

" Kemal'im yapmaz "... dersen yandın..

Hayvanlar alemi daha medeni başka bir şey demiyorum.
Rabbim şaşırtmasın

Boşanmalar çoğaldı deniyor kötü bir şey gibi.Daha da çoğalsın böyle rezillikler olacağına

Benim denk geldiklerimde hasetlik akıyordu.
Dediğim gibi benim hiçbir komşumdan da dogru dürüst haberim yoktur mesela. Belki benimkisi eksikliktir,hatadır fakat memnunum. Hoşlanmıyorum hayatımla ilgili bir şekilde bağlantı kurulmasından, soru sorulmasından. Eve kuzenim mi girmiş, partnerim mi girmiş. Bakmasınlar iyi niyetle de olsa ben bakmiyorum.
bahsetmek istediğin şeyi anladım, neyi eleştirdiğini de ama ben de benim bahsettiğim mahalle kültüründe büyümüş biri olarak komşularımı ailemden biri gibi görüp, birbirimize verdiğimiz güven duygusundan memnun bir 25 yıl geçirdim. zararını görmedim; aksine, mesuttum. şu an mesela arıyorum o duyguyu.

Kadın az orzbu değilmiş..çocuklara üzüldüm

Haberi kaynagindan okudum, koca sapik.

Geri