Ocean
Bronz Üye
-
-
-
-
konya'da gerçekleşen, 17 yıllık evliliği karşılıklı anlaşarak sona erdirdikten sonra komşularının talebiyle çocuklarına dna testi yaptıran babaya, 9 ve 12 yaşlarındaki çocuklarının kendisinden olmadığını; adamın kuzeniyle yaptığını itiraf etti.
adam :
benim evimde, benim soframda, benim yatağımda yıllarca dost hayatı yaşamışlar.
ben otelden gelip, akşam da inşaatlarda çalışmaya gittiğimde bunlar evde hayatlarını sürdürmüşler.
bu beni psikolojik olarak yıktı. komşularımın hepsi kuzenimin eve girip çıktığını görmüşler, ama akrabam olduğu için böyle bir şeye ihtimal vermemişler.
boşandıktan sonra bana bilgi verdiler. gece geldiğini, balkonda oturduklarını, kahve içtiklerini görmüşler, ama öz kuzenim olduğu için farklı düşünmemişler.
şahsi yorumum : adam inşaatta ter dökerken kadın yatakta ter döküyormuş.
kaynak : Konya'da DNA Testiyle Ortaya Çıkan Gerçek: Yıllarca Çocuklarının Babası Olduğunu Sandı!
adam :
benim evimde, benim soframda, benim yatağımda yıllarca dost hayatı yaşamışlar.
ben otelden gelip, akşam da inşaatlarda çalışmaya gittiğimde bunlar evde hayatlarını sürdürmüşler.
bu beni psikolojik olarak yıktı. komşularımın hepsi kuzenimin eve girip çıktığını görmüşler, ama akrabam olduğu için böyle bir şeye ihtimal vermemişler.
boşandıktan sonra bana bilgi verdiler. gece geldiğini, balkonda oturduklarını, kahve içtiklerini görmüşler, ama öz kuzenim olduğu için farklı düşünmemişler.
şahsi yorumum : adam inşaatta ter dökerken kadın yatakta ter döküyormuş.
kaynak : Konya'da DNA Testiyle Ortaya Çıkan Gerçek: Yıllarca Çocuklarının Babası Olduğunu Sandı!