3. bir dil öğrencek olsanız ne öğrenirdiniz ve neden ?

Konu sahibi son olarak 2770 gün önce görüldü
Arapca tabiki
etrafta bu kadar arap sevdalisi varken

biri dışında ikisi kesinlikle hayranlıktan

Çince öğrenirdim gelecek Çin için dalgalanıcak iş konusunda bunun dışında Almanca ve İtalyanca

seçmeli fransızca almanya ingilizce dilleri yerine keşke azeri dili kırgız dili veyahut ne bilim osmanlıca dili verilseydide bunları öğrenmiş olsaydım keşke.
Sömürge altındaki bir devletizde sanki ingilizcemiş fransızcamış falanmış fistanmış dersler veriliyor yada veriliyordu bizim zamanımızda ayrıca secmeli değil zorunlu olarak (:

İngilizce, Dünyanın yerel dili olmuş zira :T:

Türkçe dahil 4 dil biliyorum.. İspanyolca ve fransızca öğrenirsem tam olacak

Öğreteyim :)

كيف الحال؟

Faslilardan bir kac kelime biliyorum, buda cevabim:

لا

Anlasildi mi, bilmiyorum, ama bu lamelif.

Arabca'yi nasil ogrendin ki sen? Mesela okumasini biliyoruz, fakat anlamiyoruz. Sen kurs falan mi aldin yada Arab misin?

ecdad arap :)

okumayı ve yazmayı kendi tecrübemle edindim ama.

İlk olarak arapça öğrenmeyi isterdim -ki okudugum Kur'anın ne anlattıgını okudugum anda anlayabilmek icin..
İkinci olarak Fransızca -küçüklükten beri takık oldugum dil. :cici:

İlk olarak arapça öğrenmeyi isterdim -ki okudugum kur'anın ne anlattıgını okudugum anda anlayabilmek icin..
İkinci olarak Fransızca -küçüklükten beri takık oldugum dil. :cici:

Merhaba yazınıza yorum yapma gereği duydum, arapça öğrenilebilir ki arapça bilen biriyim lakin Kuran'da okuduğunu anlamak veya tercüme ve aktarım kısmı üzerinde senelerce titizlikle çalışmanız gerekir.Meşakatlidir.Tabi azim ve çabayla üstesinden gelebilirsiniz.

İngilizcemden emin olduğum bi seviyeye geldikten sonra Arapça öğrenirdim. Kur'an ı indiği dilden anlayıp okumak bi farklı olurdu herhalde. Mesleki kaygılarımın dışında tutuyorum bu durumu tabi

Hayvanlarla iletişim kurmak için bir dil olsaydı onu öğrenmek isterdim.Bundan gayrısını istemiyorum

allah aşkına biri bana şu kızların konuştuğu kuş dilini öğretsin :/

Geri