Eru Iluvatar
Bronz Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Validem tütün sarıp içiyordu. Artık ben de o kervana katılırım. Gider elektronik sigara alırım, yine de bu hükümete vergi vermem şu konu için. Nah toplarlar milletten bu fiyatlarla milyarlarca lira vergi...
Günde 3 paket parliament tüketen kuzenim var. Adam 20 tl de olsa alacam diyor. Bu kafayla giden çok insan var. Böyeleleri sayesinde hükümetin sırtı yere gelmez rahat olalım biz.:cool:
Ben büyük bir düşüş bekliyorum kullanımda. 18-20 lira bir paket sigaraya para veremeyecek insan dolu memleket. Örneğin ben veremem. Devlet bir paket sigaradan 5 lira vergi kazanıyor minimum. 10 milyon paket sigara satılsa günde vergi geliri günlük 50 milyon tl, aylık 1,5 milyar TL ediyor. Bu zamlar ile kafadan kullananların %30'u kaçak sigara veya tütüne göçse, vergi kaybını düşün. Zamlı fiyattan sigara içmeye devam edecek sayısı 10'da 5'i geçeceğini sanmıyorum. Umarım da geçmez. 4 yıl seçim yok. Bakarlar " her türlü satın alıyorlar zaten " derler. Geçirirler de geçirirler. Bugün sigaraya gelir, yarın mazota, öbürgün ambalajlı gıdaya.
Ne desek boş, paramızla anamızı ağlatıyorlar... Neyse ki ben bıraktım 10gün oldu sdfjk
O seni bıraktı mı Gizem???? Asıl mesele bu :cool: