29. Münazara Anket Oylaması - Kırmızı mı? Mavi mi?

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti

-

• Kullanılan toplam oy
    30
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ailede kadın çalışmalı mı / çalışmamalı mı? konusunu işlediğimiz Forumsal.NET 29. Münazara sona erdi. Geldik münazarayı kazanan grubu belirlemeye.

✔️ Münazara katılımcılarının oy vermesi yasaktır ve vermişlerse de geçersiz sayılacaktır.

✔️ Savunduğunuz düşünceyi değil de, münazara katılımcılarının taraf yorumlarını ve ne kadar iyi savunduğunu göz önünde bulundurarak oy kullanmanız adilane bir anket olmasını sağlayacaktır.

✔️ Oy kullanırken yorum kısmına seçme nedenlerinizi de belirtmenizi rica ederiz.

Konuyu buradan okuyabilirsiniz;

http://www.forumsal.net/munazara/640127-29-munazara-ailede-kadin-calismali-mi-calismamali-mi.html

Kırmızı grup
ala'turka
Phoibos
Pitre

Mavi grup
Berenis
Brcu
KöLe

Anket 1 hafta boyunca geçerli kalacaktır.​

Kim ne yazdı çizdi bilmiyorum ama alaturkanin olduğu gruba veriyorum oyumu

Henüz münazarayı okumadım.Adil olabilmek adına iftardan sonra okuyup değerlendirip oyumu kullanacağım.
Tebrikler şimdiden.:cici:

Kırmızı grup.

@ala'turka arkadasımızın fikkirlerine güveniyorum Kırmızı guruba verecegim oyumu. :)

ala'turka arkadasımızın fikkirlerine güveniyorum Kırmızı guruba verecegim oyumu. :)[/QUOTE]

Ya saka misiniz? Daha munazarayi okumadan kisi bazli oy mu verilir?
Biraz adil olun.

Okumaya değer 2 yorum bile çıkmadı açıkçası. Anketin gidişatını da göz önünde bulundurursak, vasat bir iş çıktı.

İki savunma arasında belirgin bir fark yoktu acikcasi.
Çok kararsizim.

Arkhe nin yorumuna Kesinlikle katılmıyorum

Çok kısır bir konuda derin yorumlar okuma fırsatı buldum.
Kişinin konu hakkında ki düşüncesini gözden geçirmeye imkan tanıyan, Munazarayi zenginlestiren iki takımı da kutlarım.

Oy verenlere baktığımda, kırmızı grubun oy kitlesinin alaturka fanatiklerinden oluştuğunu görüyorum. Arkhe'nin yorumuyla birleşen bu gözlem, münazara kariyerimi sonlandırmamı sağlayabilir.

Bir diğer gözlemim ise, alaturka fanatiklerinin münazarayı okumamış olmaları.

Arkhe bizzat bana uyuz olduğu için böyle bi yorumda bulundu.
Lütfen daha profesyonel olun oyunuzu öyle atın.
Zira bende bi üstteki yoruma katılıyorum.
Bu benim son katıldığım münazara olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri