2600 Banlı Üyenin Muhteşem Bir Savunma Mekanizması Olması

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rüzgâr Bey sakin olun lütfen. Bu forumda, forumsala üye olanların dışında tanıdığım kimse yok, forumsalı savunduğum da yok. Doğal olarak buranın üyeleri ile de kişisel sorunum yok. Siz sadece verilmek istenen mesajı anlamak istemiyorsunuz, çünkü kendinizi farklı görüyorsunuz, mesajından pek tabii anlaşılıyor bu.

Şimdi, banları sorma sebebim, ağlamak değil merak etmek. Çünkü neden banlandıkları ile ilgili konu var mı bilmiyorum. Bir diğer husus, her topikte fs den gelenlere sanki uzaydan gelmişçesine yapılan bir muamele var. Bakın üyelerden gelen değil, yöneticilerden gelen.

X’i samimi buluyorum, sadece bir kaç mesajını okuyarak dedim bunu. Evet yapıcı olmaya çalışıyor. Keza fs den Emre de öyleydi. Ama kuraldan çok kuralcılar mı dersiniz, kraldan çok kralcılar mı dersiniz, var ya hani. Ha işte mesele tam da bu.

Anlatış şeklime gidersek, ben hangi olayı nasıl anlatacağımı size sorarak ya da sizden öğrenerek yapacak değilim. Hangi ortamda nasıl davranmam gerektiğini bilen biriyim, size de tavsiye ederim. Bende kendi adıma konuşacak olursam, sizin bu “uyum sağlama” argümanınızdan rahatsızım. O ne olacak peki?

• Beğen
Tepkiler: 0
Her gün aynı şeyleri söylemek için konu açıyorsunuz. Aynı şeyleri farklı şekillerde pişirerek konuşmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.
Kaldı ki açtığınız konularda size yöneticiler de cevap veriyor. Ama ısrarla yine yeni konu açıp aynı şeyleri söylüyor bir çoğunuz.

Bu konuyu kilitliyorum bak kardeşimden devam edebilirsiniz.

-A kişisi neden banlandı?
+Forumsalda 2600 banlı üye vardı 2600!!11!!

-Hocam tema biraz karanlık mı?
+2600 banlı üye diyorum 2600

-Forum yavaş sank... 2600 banlı üye demiş miydim?

Ha bide uyum sağlama süreci var. Afrika’nın kurak topraklarından kafeslerle getirilip Avrupa’da hayvanat bahçesine konmuşuz gibi. Bizim Forumsaldaki samimiyet başkaydı buradaki samimiyet başka. Sizler Canon bizler Nikon. En ufak bir mübalağada “buraya uyum sağlayacaklar vs.” Nedir hacı? Forum la burası. Ülkelerine düşük profilli mülteci almış gibi “uyum sağlamasını bekliyoruz” ne?

Dipnot: konu kilit

Uyum sağlamayanları mülteci otobüsüyle göndermeyi bile düşünmüştüm. Ama, sevimli insanlar da var, onları özel olarak hoş geldiniz yemeğine götürmeyi de düşünmedim değil, aslında hâlâ düşünüyorum, düşünüyorum ki o halde varım!

Not: Ben yorum yazarken konu kilitlenmiş, ben kilitlemedim.

siLex oncelikle kilitli konuya yazdim ozur dilerim senden.
Hatem burada birebir konustugumuz arkadaslar gayet nazik kibar hatta saygi duyulasi tavirlar icersindeler. Forum genelinde canavara donusuyorlar, sanirim bir dikkat cekme cabasi var azizim. ( Sizi kastetmiyorum) Bazi seyleri zamana birakmak en iyisi sanirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri