2600 Banlı Üyenin Muhteşem Bir Savunma Mekanizması Olması

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-A kişisi neden banlandı?
+Forumsalda 2600 banlı üye vardı 2600!!11!!

-Hocam tema biraz karanlık mı?
+2600 banlı üye diyorum 2600

-Forum yavaş sank... 2600 banlı üye demiş miydim?

Ha bide uyum sağlama süreci var. Afrika’nın kurak topraklarından kafeslerle getirilip Avrupa’da hayvanat bahçesine konmuşuz gibi. Bizim Forumsaldaki samimiyet başkaydı buradaki samimiyet başka. Sizler Canon bizler Nikon. En ufak bir mübalağada “buraya uyum sağlayacaklar vs.” Nedir hacı? Forum la burası. Ülkelerine düşük profilli mülteci almış gibi “uyum sağlamasını bekliyoruz” ne?

Dipnot: konu kilit

Neyse en azından 200 TL lik fotoğraf makinelerinden olmadık. Canon da iyidir.

Neyse sana ciddi bir şey söyleyeyim mi? Senelerdir forum forum dolaşıyorum. Sizin kadar ayrıştırıcı bir kitle görmedim. Her şeyi oluruna bırakmak yerine bulduğunuz her yerden ayrıştırıp saldırmaya çalışıyorsunuz. Şu anda yolda olan şeyleri duymadığınız için böyle bol keseden sallıyorsunuz.

Zaman her şeyin ilacıdır. Ancak siz yaranızın kabuğunu soyup duruyorsunuz.

Yapmayın, çocuklaşmayın daha fazla.

Bir de şey var; 2600 banlı üyenin hemen her şeye uyum sağlayıp, önceki yönetime sallamamasını beklemek :yN6vVy:

El tanım: Bir kısım için mantıklı, bir kısım içinse saçma bulunan hede. Eee tanımımızı da yaptığımıza göre;

Sizleri Nikon olarak, bizler Canon olarak gördüğün sürece aslında söylenen her harfin, sarfedilen her cümlenin batması gayet doğaldır. Markaları bırakıp objektiften birlikte bakmaya çalışalım derdinde bu insanlar. Anlamadığın kısım tam olarak bu. Ya da boş ver ya. Şöyle düşün; güzel bir restorant işletiyorsun ve sarhoşlar giremez yazıyor. Olay bu kadar basit.

Evet. Espriye göre ciddiye alıyorsan ForumSalda monolog takıldığına inanacağım.

Canon plastik malzemeli çıt kırıldım yapıda bir Nişantaşı çocuğu, Nikon hantal ama sağlam yapıda bir Bağcılar çocuğu malumat hnm. Nikonu ezdirmeyiz

• Kahkaha
Tepkiler: 0
Beni ciddiye almıyor musun? Hadi ya. Hayatımdan o kadar çok şey eksildi ki şu anda tahmin bile edemezsin. Çok üzüldüm, yerden yere atıyorum kendimi.

Lise seviyesinden daha olgun bi seviyeye ulaşabilirsen o zaman konuş bence. Bugün sen açtın yarın da başkası açar ilgi çekmek için konu.

https://www.youtube.com/watch?v=Os1KD2aZxGk

Israrla ayni seyleri soyleyip duruyorsunuz fakat uyum saglamak konusunu bu kadar ciddiyetsiz tavirlar icerisinde soylemenize anlam veremiyorum. 2600 ban kismini savunma mekanizmasi olarak degerlendirmek yerine, geldiginiz forumun problemlerinden kaynakli bir sey oldugunu anlayip, 2-3 uye banlaninca ya! neden ban attiniz gibi aglamalara girmezsiniz, sabir siniyorsunuz buna ragmen tolerans gosterildiginin farkinda degilsiniz.
Bir gercekligi kavramanizi istiyorum, herkes birbirine saygi gostermek zorundadir istemeyen cikis butonunu rahatlikla kullanabilir, sizin bu tavirlariniz uyeleri dahi rahatsiz etmekle birlikte, bazi insanlarin kabuga cekilmelerine sebep oluyor, bundan vazgecin. Yonetim ile ilgili bir probleminiz var ise PM olarak kendilerine ulasin, derdinizi anlatin. Bizi bu tur yaravari seylerden uzak tutun, ve guzel bir ortam kurmamiz icin birbirimize yardimci olalim.
Gercekten kabak tadi vermeye basladi, dagdan gelip bagcinin canini okuyorsunuz bunu bir de espritüel tavirlarla yapip, guzel gorundugunuzu dusunuyorsunzu ama degil, cirkin olmaya basladiniz.
Sozlerim icin kusura bakmayin, ama fazlasiyla rahatsiz oluyorum.

O değil de Mastor bile bu kadar ciddiye alındığı için şaşkın.

Çok ve sığ konuşmakla ilişkili olarak az dinlenir ve ciddiye alınmazdı, niye öyle oldu ki?

Size karşı neden savunma mekanizması geliştirelim ki? Size karşı verilen emeği gösterilen sağduyuyu farkedin diye anlatılıyor bunlar.Hepimiz aynı gemideyiz şu an. Biz size ev sahibi gibi de davranmıyoruz burası sizin de eviniz artık, bunu göstermeye çalışıyoruz. Önerileriniz, şikayetleriniz, istekleriniz cevap buluyor herkes bunun için çalışıyor. Uyum süreci dediğimiz şey konuşup derdimizi anlatabilecek kadar sohbet edebilmekten geçiyor. Birbirimizin dilini çözüp anlaşabilmekten geçiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri