Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yazık oldu cidden, en azından benim reddedişimle kalabilirdi... rencide edip üzmeye ne gerek vardı? canım benim belki de onun ahı var üzerimde sjhjhssİşte erkekler bu yüzden öküz oluyor sonra.. adam o yaşta lootlar sermiş, kendini siper etmiş, kalbi kırılmış. Bu saatten sonra bu çocuk büyüyünce evde ne yemek yapar, ne ütü...
13 yaş laneti işte, uğursuz sayı.. benim ev sevdiğim ve uğurlu sayımdır ama genelde uğursuz bilinir..yazık oldu cidden, en azından benim reddedişimle kalabilirdi... rencide edip üzmeye ne gerek vardı? canım benim belki de onun ahı var üzerimde sjhjhss
bütün ilişkilerimde 13 yaşındaki mehmet'in ahı olduğunu düşündüm de, tutuklanma sebebi gibi...
Mutluluklar bebeğim ❤Ben de dün Burgazada'da evet dedim, tşk.<3
![]()
geriye bir sen, bir ben, bir de Kaş kaldı...Mutluluklar bebeğim ❤
Sen şöyle bir hazırlık yap o zaman...geriye bir sen, bir ben, bir de Kaş kaldı...
ben daha çok ikna için hayal ve yeni yaşam fikirleri üretiyorum...Sen şöyle bir hazırlık yap o zaman...
![]()
Zamlardan etkilenmemen dileğiyle...ben daha çok ikna için hayal ve yeni yaşam fikirleri üretiyorum...
Çadırda yaşayacağız :/Zamlardan etkilenmemen dileğiyle...